Xanthaangompoeder, geschikt voor warm en koud indikken.
Verkregen door fermentatie met Xanthomonas Campestris.
Gom met sterk verdikkend vermogen, ideaal voor koude dranken.
Geeft een elastische, gemakkelijk slikbare textuur.
Geschikt voor dikke koude producten en emulsies.
Kenmerken en toepassingen:
Oplosbaar in warme en koude vloeistoffen.
Behoudt verdikking, ook bij temperatuurverhoging.
Bestand tegen vries-dooiprocessen.
Dosering voor verdikking: 2-5 g/l.
Verkregen door fermentatie met Xanthomonas Campestris.
Gom met sterk verdikkend vermogen, ideaal voor koude dranken.
Geeft een elastische, gemakkelijk slikbare textuur.
Geschikt voor dikke koude producten en emulsies.
Kenmerken en toepassingen:
Oplosbaar in warme en koude vloeistoffen.
Behoudt verdikking, ook bij temperatuurverhoging.
Bestand tegen vries-dooiprocessen.
Dosering voor verdikking: 2-5 g/l.
xanthaan gom (E-415)
Soort
Per 100g/ml
Eiwit
2.5g
Verzadigd vet
0g
Energie (kcal)
170kcal
Energie (kj)
683kj
Vet
0g
Koolhydraat
0g
Zout
9.5g
Suiker
0g
Vegetarisch
Alcoholvrij
Deze informatie is gebaseerd op de gegevens die ons door de fabrikant zijn aangeleverd. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld.
- EAN code: 08435499200129
- Land van oorsprong: ES
- Bewaarcondities: Droog en fris bewaren
- Te bestellen per: 1 Stuk
- Kartonhoeveelheid: Karton v. 4 st
Technische fiche
(Versie - 13 december 2025)
Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.
Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.