Hoogwaardige sushiazijn gemaakt van junmai sake. Met toevoeging van suiker en zout voor een perfecte zoet/zuur-balans.

Rijstazijn, glucose-fructosestroop, suiker, zout, water

Bevat geen

gluten Gluten

Deze informatie is gebaseerd op de gegevens die ons door de fabrikant zijn aangeleverd. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld.

Soort Per 100g/ml
Vet 0.1g
Suiker 26.7g
Energie (kcal) 145kcal
Energie (kj) 607kj
Eiwit 0.1g
Zout 5.8g
Koolhydraat 34.5g
natrium 2.3g
Verzadigd vet 0.1g

veganism
Vegetarisch

Deze informatie is gebaseerd op de gegevens die ons door de fabrikant zijn aangeleverd. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld.

  • EAN code: 04970285076174
  • Land van oorsprong: JP
  • Te bestellen per: 1 Stuk
  • Kartonhoeveelheid: Karton van 10 st

Technische fiche (Versie - 15 december 2025)

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

 

Veelzijdige Uchibori azijnen

Uchibori is een toonaangevende sake brouwerij die haar sake fermenteert tot een premium kwaliteit Japanse azijn. Vanwege de hoge kwaliteit is het merk geliefd bij de echte kenner. De smaakvolle azijnen van Uchibori zijn een perfecte basis om rijst mee op smaak te brengen voor je huisgemaakte sushi en een pokébowl met een authentieke smaak. Elk azijn heeft zijn eigen kenmerken en smaken, namelijk:

  • Rice Vinegar is een milde rijstazijn, perfect voor salades, dressings en sauzen.
  • Sushi Vinegar is Rice Vinegar met suiker en zout en geeft een ideale zoet-zuur balans, voor het op smaak brengen van sushirijst.
  • Dashi Iri Ponzu Yuzu combineert rijstazijn, sojasaus, dashi en frisse yuzu: heerlijk bij rauwe vis, oesters en in dressings.