1. Home/
  2. Droge voeding/
  3. Conserven/
  4. Conserven - Groenten & Veggie/
  5. Conserven - Groenten - grootverpakking/
  6. Rode bietensalade in blokjes sous-vide 2,295kg
Rode bietensalade in blokjes sous-vide 2,295kg

Rode bietensalade in blokjes sous-vide 2,295kg

Merk: Bonduelle
Artikelnummer: 19821
Volledige verpakking: Karton v. 3


Bonduelle Rode bietensalade is met vacuüm in stoom gegaard. Deze methode zorgt voor een minimaal vochtverlies en een optimaal rendement. Hierdoor behouden de bieten hun stevige beet en natuurlijke kleur. De bieten zijn een zoet wortelgewas en hebben een pure en authentieke smaak. Je kunt de bietensalade direct koud gebruiken of toevoegen in warme gerechten. Ze passen perfect in gezonde salades, soepen, sauzen en spreads. Daarnaast is deze bietensalade ook geschikt voor diverse diëten. Dit product is namelijk: glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch en veganistisch. Tip: voeg de rode bietensalade als laatst toe aan warme bereidingen.

Technische fiche NL:

Download - 22 Augustus 2023

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet