1. Home/
  2. Verse voeding/
  3. Zuivel/
  4. Margarine/
  5. Margarine - vloeibaar/
  6. Olie plantaardig met botersmaak vloeibaar 3,7L
Olie plantaardig met botersmaak vloeibaar 3,7L

Olie plantaardig met botersmaak vloeibaar 3,7L

Merk: Phase
Artikelnummer: 21275
Volledige verpakking: Karton v. 3
Lactosevrij Vegan


Phase Botersmaak is te gebruiken als geklaarde boter, en zeer geschikt voor bakken en braden op hoge temperaturen. De vloeibare olie bevat een langhoudende natuurlijke botersmaak. De olie spat niet, brandt niet aan aan dankzij de hoge hittebestendigheid (tot 215°C) en is daardoor meerdere malen te gebruiken. Phase bakt krokant als olie, maar dan wel met de verfijnde smaak van boter. Ideaal voor het bakken en braden van vlees/vis, zelf maken van Hollandaise en Bearnaise saus en het afwerken van groenten, pasta's en puree. Phase Professional Bakken en Braden is glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch en vegan en is verkrijgbaar in een handzame fles van 900ML en een can van 3,7L voor grootverbruikers.

Technische fiche NL:

Download - 14 Maart 2023

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

€ 30,618 / Bidon
€ 32,455 / Bidon
€ 30,312 / Bidon vanaf 3 Bidon
€ 32,131 / Bidon vanaf 3 Bidon
€ 8,190 / liter € 8,682 / liter
Verkocht per Bidon
..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet