1. Home/
  2. Dranken/
  3. Zuivel/
  4. Plantaardige Drinks/
  5. Amandeldrink Original 1L
Amandeldrink Original 1L

Amandeldrink Original 1L

Merk: Alpro
Artikelnummer: 23550
Volledige verpakking: Karton v. 8
Lactosevrij Belgische merken


Waarom (kunstmatige) smaakstoffen toevoegen als je amandelnoten hebt? Voor dit product worden er hele amandelnoten uit het zonnige zuiden geroosterd om de natuurlijke smaak ervan goed tot zijn recht te laten komen. Deze plantaardige drink is van nature lactosevrij en bevat van nature weinig verzadigde vetten. Het beste van alles? Het is nog gezond ook! Voor degenen die nog twijfelen, dit product is gemaakt van amandelen, dus zonder soja.
Alpro

Technische fiche NL:

Download - 16 Februari 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

Zuivelvervangers


..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet