1. Home/
  2. Droge voeding/
  3. Koeken/
  4. Koeken vanille / crème/
  5. Niet individueel verpakt/
  6. Kleinverpakking/
  7. Koekjes Prince vanille 300g
Koekjes Prince vanille 300g

Koekjes Prince vanille 300g

Merk: Biscuits Lu
Artikelnummer: 64557
Volledige verpakking: Karton v. 24 st


LU Prince Fourré Koekjes bestaan uit twee biscuits met daartussen een vanillesmaak vulling.
Gevulde biscuits met vanille
Hersluitbare verpakking
Bevat 15 koekjes
Duurzame tarweteelt met Harmony: Tarwe juist geteeld, voor jou en de planeet

Technische fiche NL:

Download - 28 September 2023

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet