1. Home/
  2. Droge voeding/
  3. Sauzen - Olies - Azijnen/
  4. Frituurvet & frituurolie/
  5. Frituurolie Chef 15L
Frituurolie Chef 15L

Frituurolie Chef 15L

Merk: Risso
Artikelnummer: 66033
Volledige verpakking: Bidon
Belgische merken


Risso Chef is een plantaardige olie voor warme bereidingen, die optimaal geschikt is voor gebruik in de professionele keuken. Door haar unieke samenstelling op basis van verschillende plantaardige oliën, biedt ze heel wat voordelen, zowel qua bakresultaat als qua gezondheid. De geselecteerde hittebestendige oliën dragen bij tot een onberispelijk resultaat.

Technische fiche NL:

Download - 17 Juni 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet