Iets vergeten? Pas je geplaatste bestelling nog aan

 
Goed nieuws: bij Solucious kan je vanaf nu zelf producten toevoegen en/of verwijderen uit een reeds geplaatste bestelling.
Dat kan tot 2 werkdagen voor de levering van die bestelling. (Uitzondering: voor jeugdkampen is dit tot 3 werkdagen voor levering) 

Bijvoorbeeld: Plaats je een bestelling op maandag voor levering op vrijdag? Dan kan je nog tot woensdag (17u30) je bestelling aanpassen.

 
Zó simpel

Solucious zet gebruiksgemak van haar klanten voorop. Om die reden ontwikkelden we een nieuwe toepassing waarmee je nóg sneller bestelt.

Voordien contacteerde je steeds onze klantendienst voor het aanpassen van een bestelling. Vanaf nu doe je dit zelf online via onze website. Snel en gemakkelijk!

Hoe werkt het?


Heel eenvoudig.

 
Ga naar 'mijn bestellingen' (1).

Na het plaatsen van je bestelling krijg je bij jouw 'lopende bestellingen' (2) een overzicht van alle nog niet geleverde bestellingen.

Enkel nog niet verwerkte bestellingen kan je aanpassen door te klikken op de knop 'wijzig' (3).

Bij reeds verwerkte bestellingen verschijnt de melding dat je deze niet meer kan wijzigen. (4)

Klik op de knop 'wijzig' (3) voor een gedetailleerd overzicht van je bestelling, gesorteerd per categorie. Je kan er artikelen toevoegen of verwijderen, maar ook hoeveelheden vermeerderen of verminderen. Je kan echter geen leverdag, leveradres of opmerkingen wijzigen.

 

Klik vervolgens op de knop 'wijzig' (5) (aanwezig per artikellijn) om een bestelhoeveelheid te verminderen of te vermeerderen (6). Bij het vermeerderen van een bestelhoeveelheid dien je rekening te houden met onze voorwaarden rond bestelartikels (D+3).
Bijvoorbeeld: een bestelartikel dat je 3 dagen op voorhand moet bestellen, kan je niet meer vermeerderen op dag A voor C. 

Via het kruisje (9) verwijder je je hoeveelheidswijziging.

Klik op de knop 'artikelen toevoegen' (7) om nieuwe artikelen toe te voegen aan je bestelling.

Klik op het vuilbakje (8) om artikelen te verwijderen uit je bestelling.

Via de zoekfunctie voeg je nieuwe producten toe. Wanneer je je product vindt, klik je op het plusteken (10) om het toe te voegen aan je bestaande bestelling.

In dit scherm zie je de reeds bestelde hoeveelheid (11).

Klik op de knop 'volledige assortiment' in de navigatielink bovenaan (12) om terug te gaan naar het volledige assortiment.

Via de knop 'terug naar mijn bestelling' ga je terug naar het 'aanpassen bestelling detail'-scherm (13).

Onderaan je bestelling krijg je een overzicht van je toegevoegde artikelen. (14)

Via de knop 'wijzigingen doorsturen' (15) bevestig je de aanpassing(en) aan je bestelling.

Goed om te weten

 
Prijzen

Wanneer je een artikel aanpast, wordt de prijs ervan herrekend.

Promoties

Promoties werken zoals bij een gewone bestelling. Wanneer je je bestelling aanpast, behoud je de promotie mits het bestelde artikel nog voldoet aan de promotievoorwaarden en de promotie intussen niet is gewijzigd.