Recept-ideeën: vertrouwd menu met een Japanse twist
Met de veelzijdige ingrediënten uit de Japanse keuken fris je jouw menu op in een handomdraai.
Vervang een lokaal ingrediënt makkelijk met een Japans element of voeg een extra element toe voor meer smaak
Éen handeling of toevoeging voor gerechten met een fijne twist
Rijk van smaak én goed voor je foodcost
Waar je klant graag wat meer voor betaalt
Instant winners voor elk eetmoment
Yakitori
De beroemde kipdij op een "teppo" (stokje), kort gegrild boven houtskool
Serveer de Yakitori als snack op je kaart, als voorgerecht met een salade of als side dish met gestoomde rijst en edamame boontjes
Gyoza
Dumplings voor elke gelegenheid
De lekkernijen worden gevuld met verse ingrediënten zoals groenten of kip
Izakaya: eindeloos combineren op elk moment van de dag
Izakaya staat bekend als een traditionele Japanse eet en drinkgelegenheid, vergelijkbaar met een tapasbar. In een informele sfeer kun je genieten van de lekkerste hapjes en drankjes.
Barfood
Van tapas op z’n Japans blijven je gasten genieten. Kleine gerechten volgen elkaar in sneltempo op.
Bites
Handen, bestek of eetstokjes in de aanslag: Japans fingerfood om duimen en vingers bij af te likken.
Sharing
Voor ieder wat wils: gesneden, gerolde of gefrituurde kleine Japanse gerechten deel je makkelijk aan tafel.
Clockless dining
Wat dacht je van een Japans wafelgerecht als lunch, met Ichiban Tatsuta, kimchee, ...? Een lekker en luchtig gerecht dat zorgt voor nieuwe energie!
Cocktail
Verras je gast met yuzu, matcha of sake in je klassieke cocktails voor een verrassend aperitief.