Rose Mary

Verse maaltijdcomponenten
& gerechten in bulk

  Jouw keuken altijd op smaak.
  Met de verse bereidingen.
  Bezorgd in heel België.

Productiekeuken. Puur Ambacht.

Met Rose Mary, de artisanale productiekeuken van Colruyt Group, bezorgen we kwalitatieve en vers bereide maaltijdcomponenten en gerechten in bulk. Zo leveren wij gemak in de keuken van onze professionele klanten.

Het vakmanschap van onze chef-kok en het team waar en hoe jij het hebben wil. Met onze mise-en-place ben je perfect voorbereid om aan je shift te beginnen. Met Rose Mary hou je  de foodcost onder controle en pak je een eventueel personeelstekort aan. Zonder in te boeten aan kwaliteit.

Wat we niet leveren? Jouw signatuur! 

Met jouw passie en smaak werk je de maaltijdcomponenten van Rose Mary af tot de gerechten die jouw restaurant, brasserie of (event)keuken zo uniek maken.

Waarom kiezen voor Rose Mary ?

Pure ambacht

Het culinaire atelier maakt verse producten op bestelling. Bereid op basis van hun savoir-faire of volgens je eigen receptuur


Pure tijdswinst

Goed begonnen met de half-afgewerkte producten. Verzeker jezelf van een vlotte keukenshift: handig voor je personeel en voor je foodcost.

Pure kwaliteit

Chef-kok Werner en zijn team zorgen met hun vakmanschap voor verse maaltijdcomponenten die het verschil maken.

Verse maaltijdcomponenten. Ook à la carte.

Met Rose Mary laat je makkelijk verse en kwalitatieve maaltijdcomponenten tot in je keuken leveren. Bereid volgens onze beproefde recepten of volgens jouw receptuur.

Zo zijn de stoofvlees, Luikse balletjes of parelcouscoussalades fel gesmaakte referenties op onze menukaart.

Liever lekker speciaal? Of een snuifje anders dan de standaard? We produceren maaltijdcomponenten ook op maat van de keukenprofessional. Bezorg ons je unieke receptuur en we gaan ermee aan de slag. Grote of kleine hoeveelheden? Ook dat bepaal je.

Product in de kijker: Artisanaal Stoofvlees

Een klassieker die je moet proeven: artisanaal Stoofvlees op Vlaamse wijze (vacuüm verpakt per 2.5 kg - Art. 128197), bereid met stukjes mals en kwalitatief rundstoofvlees in een bruine saus met tafelbier. Met het stoofvlees van Rose Mary zet je altijd een winnaar op de tafel!

Meer over het stoofvlees van Rose Mary

Gerechten in bulkverpakking. Verdeel en heers (over de porties)

Bij Rose Mary kan je er ook voor kiezen om gerechten in een handige bulkverpakking te laten leveren. Vervolgens bepaal je zelf de grootte van de geserveerde hoeveelheden. Kindermenu? Portie van 400g of 500g? Wij leveren 3kg vegetarische lasagne, jij verdeelt de porties.

We zijn overtuigd dat onze gerechten ook bij jouw klanten in de smaak vallen. Niet alleen omdat we ze met de grootste zorg samenstellen en artisanaal bereiden, maar vooral omdat we ze zelf proeven. En bijsturen als dat nodig zou zijn.

Contacteer je vertegenwoordiger of onze klantendienst voor een afspraak in de keuken van Rose Mary in Grimbergen. Vrijblijvend maar wel op proef!

Hoe we werken. Onze interne keuken.

  1. Huisgemaakte recepten op maat.

Gegarandeerd kwaliteit op je borden. Recepten met zorg samengesteld, gerechten met liefde bereid. Het resultaat met veel goesting door onze chef-kok geproefd.

  1. Verse ingrediënten

We gaan niet verder maar verser voor onze klanten. Dat doen we samen met Solucious, onze hoofdleverancier. Zo garanderen we een snelle keten en dagverse kwaliteitsproducten.

  1. Chef-kok

Ook het team in de keuken van Rose Mary staat onder leiding van een chef-kok. En jij bent de ster van hun zaak. Elke dag geven ze het beste van zichzelf om voor jou de heerlijkste maaltijdcomponenten te produceren en gerechten te bereiden.

  1. Ter plaatse verpakt

Zoveel zorg, liefde en smaak in onze producten. Die laten we niet verloren gaan. Onze maaltijdcomponenten en gerechten in bulk worden ter plekke kwalitatief verpakt. Kwaliteit, smaak en een houdbaarheidsdatum tussen 7 en 10 dagen gegarandeerd.

  1. Gekoelde levering

Je bestelling met gekoeld transport geleverd tot op je keukenblad of in je koelruimte. Dat vinden wij een no-brainer. Kookpunt uit!

Trek gekregen in
Rose Mary maaltijdcomponenten ?
Of bulk gerechten?


Neem vrijblijvend contact op voor een vraag

Contacteer jouw accountmanager,

stuur een mail naar rosemary@colruytgroup.com

of laat je gegevens na via ons contactformulier.


Neem contact op


Meer op zoek naar kant en klare gerechten van Rose Mary? KLIK HIER