Innovatieve concepten

Als groothandel voor horeca, grootkeukens en bedrijven helpen we je
niet alleen aan vandaag. We denken ook al aan morgen.
Zo werken we aan nieuwe concepten
die ook jou helpen bij uitdagingen van morgen.Reversed logistics Solucious innovatie in foodservice


Onbemande winkels

Spar for you wil de nieuwe on-the-go levensstijl faciliteren met een kwalitatief 24/7- aanbod in onbemande winkels. Hiermee wil Solucious zijn klanten helpen ontzorgen om een kwalitatieve foodservice aan te bieden. 

Meer weten? Neem contact met ons op. 

Vers bereide maaltijden

Rose Mary is de artisanale productiekeuken van Colruyt Group en staat garant voor kwalitatieve, vers bereide maaltijden. Daarnaast denken we vanuit Rose Mary Atelier graag mee met de klant die de stap wil
zetten naar een kwalitatieve B2B productie.

Ontdek het aanbod.

Rose Mary - bereide maaltijden


ecologische watertabs

Ecologische watertaps

Solucious levert dagelijks honderden liters aan producten. We bekijken dan ook hoe we onze ecologische uitstoot hiervan kunnen verminderen. Dat we daarbij ook denken aan het gemak en de factuur van onze klanten is cruciaal. Zo bieden we momenteel ecologische watertaps aan.

Ontdek er hier alles over

Reversed logistics

Bij Solucious staat een betrouwbare en correcte levering centraal. Hiervoor hebben we dagelijks heel wat vrachtwagens op de baan . Onze uitdaging is om ook de kilometers op de terugweg zo veel mogelijk ecologisch te kunnen benutten. 

Meer weten? Neem contact met ons op. 

Reversed logistics Solucious innovatie in foodservice

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet