Power to the peulvrucht met Bonduelle

Samen met Bonduelle geloven we in een meer plantaardige toekomst, waarin peulvruchten, granen en groenten de hoofdrol spelen. Ons doel? Aantrekkelijke en praktische oplossingen, zodat plantaardig koken makkelijker én winstgevender wordt.

 

 

Peulvruchten, een wereld aan culinaire mogelijkheden

Het is onze missie om elke chef fan te maken van peulvruchten, en niet alleen vanwege hun talloze gezondheidsvoordelen, lage milieu-impact en lage foodcost. Vooral om de culinaire mogelijkheden die deze krachtpatsers bieden. Warm in een curry, ovenschotel of koud verwerkt in hummus, falafel, salade of zelfs krokant als topping op een pizza: je kan het zo gek niet bedenken.


 

Constante garing en kwaliteit

Van kikkererwten tot linzen, rode kidney en witte bonen: allemaal reeds verwerkt en verpakt in blik, vriesvers of in een handige easybag. Zo hoef jij je peulvruchten niet meer te wassen, te wellen en te koken, en kan je je kostbare tijd gebruiken voor het bedenken en klaarmaken van smakelijke en originele volwaardige gerechten.

Budgetvriendelijke bron van eiwitten en vezels


Peulvruchten zijn gezond en leveren veel gezonde vezels en eiwitten! Ze zijn daarom een perfecte basis voor ieder gerecht en kunnen worden ingezet als volwaardig ingredient. Ze zijn enorm veelzijdig. Wat dacht je van een dahl, curry, vulling in een taco of wrap of zelfs in spreads!

Poké bowl met peulvruchten, avocado, rijst en maïs

Vriesvers, easybag of sous vide: aan jou de keuze


Onbekend maakt onbemind, maar door te luisteren naar de chef nemen we drempels weg. Vaak is er wel de wil om meer plantaardig te koken, maar ontbreekt het aan inspiratie. Laat dat net zaken zijn waar Bonduelle mee kan, en wil helpen! Bijvoorbeeld met concepten zoals Salad Solutions en Half/half. Herkenbaar, duurzaam en kostenbesparend

Ontdek de veelzijdigheid van Bonduelle