Appeltaart – La Vache Qui Rit Formule Plus
100 porties Appeltaart
Ingrediënten:
- 1 kg in blokjes gesneden appel (29838)
- 1 bodem van zoet of zanddeeg (62297)
- 100 g eieren (114412)
- 100 g fijne kristalsuiker (53458)
- 2 kg La Vache qui rit® Professionnel Formule Plus (59053)
- 50 ml melk (23537)
- 40 ml calvados of appelbrandewijn (119943)
- Vanille-extract
Bereidingswijze: lees verder hieronder
Bereidingswijze
1. Schil de appels en snijd ze in partjes.
2. Leg ze op de taartbodems.
3. Meng de eieren, suiker, La Vache qui rit® Formule Plus, melk en vanille-extract.
4. Giet het mengsel over de appels.
5. Bak 30 tot 40 minuten in de oven op 180 °C, afhankelijk van de grootte.
6. Laat afkoelen en serveer.
7. Eet smakelijk!
