Minder personeel tijdens de feestdagen? Deze heerlijke hapjes zijn echte timesavers. Zowel voor je voorbereiding als tijdens de service.
Enkel opwarmen en serveren? Kies uit reeds bereide hapjes om de werkdruk te verlichten.
Bekijk de ingrediënten voor:
Iets meer voorbereiding, maar nog steeds snel klaargemaakt. Assembleer eenvoudig à la minute.
Bekijk de ingrediënten voor:
Ingrediënten
Bereiding
Bereid de aardappelen en kruidenboterpuree vooraf. Assembleer en serveer.
Ingrediënten
Bereiding
Vul het soesje met fazantenpaté. Werk af met een schijfje rode biet, rodebosbessenkonfijt en kervel.
Maak zelf soezen of koop ze kant-en-klaar (art. 127315)
Bereid voor en assembleer à la minute
Ingrediënten
Bereiding
Vul de bladen à la minute, zo zijn ze lekker krokant.
Geen tijd om zelf hoorntjes te draaien? Ga dan voor kant-en-klare hoorntjes (art. 126373).
Ingrediënten
Bereiding: Warm de verloren brioche op. Schik er de uienkonfijt en ganzenlever op. Werk af met Affilla cress.
De verloren brioche is ook lekker als dessert. Ga voor zoete toppings: chocolade, peer, …
Deze kant-en-klare ingrediënten combineer je makkelijk tot 1 lekker hapje