Feestelijke aperitiefhapjes

Minder personeel tijdens de feestdagen? Deze heerlijke hapjes zijn echte timesaversZowel voor je voorbereiding als tijdens de service.

Kant-en-klaar

Enkel opwarmen en serveren? Kies uit reeds bereide hapjes om de werkdruk te verlichten.
Bekijk de ingrediënten voor:

Snel samengesteld

Iets meer voorbereiding, maar nog steeds snel klaargemaakt. Assembleer eenvoudig à la minute. 
Bekijk de ingrediënten voor:

Ontdek de ingrediënten van alle hapjes

Gevulde visschelpen1. Gevulde visschelpen

Gevulde mini-schelpen van Sadie-Toast
(art. 106137)


Klaar in 1-2-3! Simpelweg opwarmen en serveren. 


Artisanale wildkroketten2. Wildkroketten

Artisanale, handgerolde wildkroketten van Gastronello
(art. 124601)


Artisanaal en snel geserveerd! Warm op, voeg saus of afwerking toe en serveer.

Producten ophalen...

  

Aardappelhapje met escargots3. Aardappelhapje met escargots

Ingrediënten

  • Aardappelen (29730)
  • Escargots (127897)
  • Curry-kruidenboter: boter, curry, look, bieslook en peterselie


Bereiding

  • Snijd de aardappel in stukken, haal er met een Pomme Parisienne-lepel een bolletje uit en frituur.
  • Maak aardappelpuree met veel curry-kruidenboter. Snij de escargots fijn en meng deze erdoor.
  • Vul de aardappel met de escargots-kruidenboterpuree.
  • Werk af met nog 1 hele escargot.


Bereid de aardappelen en kruidenboterpuree vooraf. Assembleer en serveer.

Producten ophalen...

  

Parmezaankrokant 4. Parmezaankrokant met kaascrème

Ingrediënten

  • Parmezan Decor van Didess (127931)
  • Kaascréme van Le Rouge
    - 1 L melk
    - 0,5 kg Le Rouge (128014)
    - Bindmiddel (106739)
  • Parmezaan


Maak de crème vooraf en win tijd: dresseer en serveer eenvoudig tijdens de service.


Producten ophalen...

  

soesje fazantenpaté5. Soesje van fazantenpaté

Ingrediënten

  • Soezen
  • Fazantenpaté van De Beauvoorder (art. 126096)
  • Rode biet, in rondjes (art. 29807)
  • Rodebosbessenkonfijt (art. 124653)
  • Kervel


Bereiding

Vul het soesje met fazantenpaté. Werk af met een schijfje rode biet, rodebosbessenkonfijt en kervel.

Maak zelf soezen of koop ze kant-en-klaar (art. 127315)

Bereid voor en assembleer à la minute 

Producten ophalen...

  

sgroentehoorntje6. Hoorntjes van bloemkool en pompoen

Ingrediënten

  • Groentebladen van rode biet (art. 127929)
  • Groentebladen van aardappel (art. 127928)
  • Pompoencrème (art. 119796)
  • Bloemkoolcrème (art. 29407)
  • Hazelnoten
  • Bloemkoolroosjes, gebrand (art. 29407)


Bereiding

  • Bloemkoolcrème en pompoencrème: bereid de groenten in de oven met kruiden en olie. Mix nadien tot een gladde crème.
  • Frituur de groentebladen en draai ze in torentjes.
  • Vul de rodebietbladen met pompoencrème en werk af met hazelnoten. Vul de aardappelbladen met bloemkoolcrème en werk af met gebrande bloemkoolroosjes.

Vul de bladen à la minute, zo zijn ze lekker krokant.

Geen tijd om zelf hoorntjes te draaien? Ga dan voor kant-en-klare hoorntjes (art. 126373).

Producten ophalen...

  

verloren brood7. Verloren brioche met ficelle van ganzenlever

Ingrediënten

  • Verloren brioche, in balkjes gesneden (127999)
  • Quenelle van uienkonfijt (124405)
  • Ficelle van ganzenlever (111066)
  • Affilla cress (119768)


Bereiding: Warm de verloren brioche op. Schik er de uienkonfijt en ganzenlever op. Werk af met Affilla cress.


De verloren brioche is ook lekker als dessert. Ga voor zoete toppings: chocolade, peer, …

Deze kant-en-klare ingrediënten combineer je makkelijk tot 1 lekker hapje

Producten ophalen...

Ontdek ook: