1. Home/
  2. Droge voeding/
  3. Bouillons - Fonds - Sauzen/
  4. Fonds/
  5. Fonds - gedeshydrateerd/
  6. Visfumet poeder (25L-50L) 1kg
Visfumet poeder (25L-50L) 1kg

Visfumet poeder (25L-50L) 1kg

Merk: Culino
Artikelnummer: 110376
Volledige verpakking: Karton v. 6 st


Mogelijkheid om je eigen signatuur te geven bij het afkruiden, op smaak brengen van soepen, sauzen en jus. Vrij van industrieel zout E621 (=MSG). Voor de creatieve chef. Klontert niet en is zowel koud als warm instant oplosbaar alvorens op te warmen. Gebruik van een doypack = gebruiksgemak, duurzaam en langdurige kwaliteit gewaarborgd.

Technische fiche NL:

Download - 14 Maart 2023

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet