Vissaus is een van de oudste en meest geliefde smaakmakers van de Thaise en Vietnamese keuken en wordt gemaakt van gefermenteerde ansjovis en zout. Traditioneel wordt deze vissaus op dezelfde manier gebruikt zoals zout in het Westen. Het visaroma vervliegt tijdens het koken en een kruidige, subtiel zoute smaak blijft over. Tiparos Gold Vissaus A-Kwaliteit is niet alleen voor visgerechten geschikt, maar ook voor vleesmarinades en tofu, voor het verfijnen van soepen en curries en als dressing voor salades. Gemengd met wat chili, knoflook en limoen is Tiparos Gold Vissaus ook een uitstekende dipsaus voor loempia?s, garnalen en andere snacks.

Ingrediënten: ANSJOVISextract [VIS] (Stolephorus spp.) 65%, water, zout 8,5%, rietsuiker.

Let op bevat

fish Vis

Deze informatie is gebaseerd op de gegevens die ons door de fabrikant zijn aangeleverd. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld.

Soort Per 100g/ml
Vet 0g
Koolhydraat 8g
Zout 26.7g
Eiwit 11g
Suiker 7.8g
Verzadigd vet 0g
Energie (kj) 330kj

alcohol-free
Alcoholvrij

Deze informatie is gebaseerd op de gegevens die ons door de fabrikant zijn aangeleverd. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld.

  • EAN code: 00021723778885
  • Land van oorsprong: TH
  • Te bestellen per: 1 Stuk
  • Kartonhoeveelheid: Karton van 12 st

Technische fiche (Versie - 17 juni 2025)

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.