1. Home/
  2. Diepvries/
  3. Patiss., dessert, viennois./
  4. Mignardise - mini patisserie/
  5. Mixed box Mignardises 17,33gx108
Mixed box Mignardises 17,33gx108

Mixed box Mignardises 17,33gx108

Merk: Patisserie du chef
Artikelnummer: 127751
Volledige verpakking: Karton


Deze 3 Mignardises van La Pâtisserie du Chef®, zijn geweldig van smaak en maken van elk koffiebuffet, café gourmand of high tea een écht feest. Start uw verwenkoffie met de Mini Crème brulée. Een heerlijk smakend amandelkoekje met een zachte vanillecrème en daarop een knapperig laagje gesmolten suiker. De Mini Citroen, een mini dessertje versierd met een glanzend geel glazuur, brengt een verfrissende smaaksensatie. De heldere citroencrème past uitstekend bij de zachte en heerlijke amandelcake. Om je dessertbuffet compleet te maken mag de Mini pistache zeker niet ontbreken. De afwisselende laagjes zachte amandelcake en de fijne pistache mousse maken deze kleine lekkernij onweerstaanbaar lekker.

Technische fiche NL:

Download - 17 Juni 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet