1. Home/
  2. Dranken/
  3. Aperitieven/
  4. Sake/
  5. Sake Nigori Yuzushu 10,5% 720ml
Sake Nigori Yuzushu 10,5% 720ml

Sake Nigori Yuzushu 10,5% 720ml

Merk: Hakutsuru
Artikelnummer: 128424
Volledige verpakking: Karton v. 6 st


Frisse sake met elegante bitters. De etherische olie uit de yuzuschil geeft deze sake een typische yuzusmaak. Ook perfect als ingrediënt in cocktails. Yuzu Sake wordt vaak gebruikt in cocktail, marinades, dressings en desserts. Je kunt het gebruiken om een unieke citrusachtige smaak aan je gerechten of drankjes toe te voegen. Voor cocktails past Yuzu Sake goed bij Vodka, Gin en zelfs Champagne. In de keuken kan het de smaak van vis, gevogelte of salades versterken.

Technische fiche NL:

Download - 16 Oktober 2023

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

€ 21,177 / Stuk
€ 22,448 / Stuk
€ 20,073 / Stuk vanaf 6 Stuk
€ 21,277 / Stuk vanaf 6 Stuk
€ 27,877 / liter € 29,550 / liter
Verkocht per Stuk
..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet