1. Home/
  2. Droge voeding/
  3. Sauzen - Olies - Azijnen/
  4. Koude sauzen/
  5. Koude sauzen - overige/
  6. Grootverpakking/
  7. Red root relish 1,2kg
Red root relish 1,2kg

Red root relish 1,2kg

Merk: Ballymaloe
Artikelnummer: 128973
Volledige verpakking: Karton v. 4 st


Dit is misschien wel de meest bijzondere relish die je zult proeven. Hij bestaat uit verse Ierse rode biet, gekarameliseerde ui en een beetje jalapeño. Perfect en verrassend op burgers, hotdogs, nachos en tacos. Maar bijvoorbeeld ook op een kaasplank of in een stoofschotel. Met deze Relish heeft Ballymaloe een topping gecreëerd die Streetfood naar een hoger en verrassender niveau brengt.

Technische fiche NL:

Download - 08 Januari 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

€ 17,949 / Stuk
€ 19,026 / Stuk
€ 17,013 / Stuk vanaf 4 Stuk
€ 18,034 / Stuk vanaf 4 Stuk
€ 14,177 / kg € 15,028 / kg
Verkocht per Stuk
..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet