1. Home/
 2. Verse voeding/
 3. Zuivel/
 4. Room/
 5. Slagroom/
 6. Room UHT 35% 1L
Room UHT 35% 1L

Room UHT 35% 1L

Merk: Président Professionnel
Artikelnummer: 129372
Volledige verpakking: Karton v. 6 st


Tot 60% extra volume bij opkloppen, witte kleur. Grote stabiliteit bij toevoeging alcohol of ingrediënten. Minimale vetafscheiding.

Technische fiche NL:

Download - 15 April 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

Assortiment Président Professionnel

Een roomassortiment dat beantwoordt aan letterlijk elke smaak- en smaakbehoefte


Président Professionnel 35% UHT

De Président Crème Supérieure 35% UHT is een room waaraan je jouw kook- en bakkunsten in volle vertrouwen kunt toevertrouwen... De sterilisatie gedurende enkele seconden op een temperatuur van 130°C zorgt voor een hoogwaardige kwaliteit die lange tijd behouden blijft. De onderscheidende kenmerken van onze culinaire room:
 

WARME BEREIDINGEN

 • Minimale vetafscheiding
 • Hoge stabiliteit bij toevoeging van zure ingrediënten of alcohol
 • Smaakversterker
 • Soepele, lichte structuur
   

KOUDE BEREIDINGEN (GEBAK & DESSERTS)

 • Schuimvorming bij 3L
 • Blijft tot 48 uur goed
 • Mooie witte kleur
 • Ideaal voor Irish coffee
   

De Président Crème Supérieure presenteert zich daarmee als de gedroomde roompartner voor al jouw gastronomische bereidingen, koud of warm.
 

Ontdek wat président voor jou kan betekenen

..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet