1. Home/
  2. Diepvries/
  3. Groenten & kruiden/
  4. Groenten/
  5. Groenten - grootverp.- heel/
  6. Tuinerwten extra fijn minute 2,5kg
Tuinerwten extra fijn minute 2,5kg

Tuinerwten extra fijn minute 2,5kg

Merk: Bonduelle
Artikelnummer: 48553
Volledige verpakking: Karton v. 4 st


Bonduelle Tuinerwten extra fijn Minute verliezen geen vocht bij het ontdooien. Dit zorgt voor een hoog rendement. De tuinerwten zijn gegaard door een hoge druk stoomproces. Hierdoor behouden ze hun natuurlijke smaak, kleur en voedingswaarde. Een ander voordeel van Minute is dat de groenten snel te serveren zijn. Je kunt de tuinerwten eenvouding verwarmen in een pan of combisteamer. Ze vormen een perfecte basis en toevoeging aan een warme maaltijd. Denk hierbij aan een stoofpot met gestoomde groenten of een roerbakgerecht. Daarnaast zijn deze groenten ook geschikt voor diverse diëten. Dit product is namelijk: glutenvrij, lactosevrij, vegetarisch en veganistisch.

Technische fiche NL:

Download - 25 Juni 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet