Nieuwsoverzicht

Op zoek naar terugroepingen? Klik hier voor het overzicht.

Dinsdag, 20 September 2022 om 10:00

Solucious in cijfers : resultaten

Bij Solucious vinden we de betrouwbaarheid van onze dienstverlening erg belangrijk. We meten de kwaliteit van onze dienstverlening en sturen bij waar nodig. Omdat we daarover transparant willen zijn, delen we die informatie ook al geruime tijd met jou als klant. En dat doen we ook deze maand.

Lees meer

Dinsdag, 28 Juni 2022 om 9:19

Solucious mag zich Inclusieve Onderneming 2022 noemen

Solucious is een jaar lang ‘Inclusieve Onderneming 2022’ . Door duurzame kansen te geven aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees meer

Donderdag, 19 Mei 2022 om 10:00

Solucious in cijfers : resultaten

Bij Solucious vinden we de betrouwbaarheid van onze dienstverlening erg belangrijk. We meten de kwaliteit van onze dienstverlening en sturen bij waar nodig. Omdat we daarover transparant willen zijn, delen we die informatie ook al geruime tijd met jou als klant. En dat doen we ook deze maand.

Lees meer

Vrijdag, 13 Mei 2022 om 14:00

Een Merci-box én Soluciouskoekjes voor (Dag van) de zorg

De winnaars van de danschallenge ‘Kom erbij… en dans’ van Dag van de Zorg zijn bekend. 39 zorginstellingen zijn uitgekozen door de organisatie en krijgen samen 3000 Merci-boxen. Als logistieke partner levert Solucious de boxen aan alle winnaars. En dat doen we in stijl!

Lees meer

Dinsdag, 3 Mei 2022 om 8:00

Een nieuwe logistieke hub in Luik: Solucious investeert én bespaart

Ons bedrijf breidt uit! Solucious kende de laatste jaren een sterke opmars. Om alle klanten optimaal te beleveren, investeren we in een zesde logistieke hub, deze keer in Luik. Een waardevolle aanvulling op ons logistiek netwerk, waarmee we tegelijk voor een nog betere service én voor duurzame groei kiezen.

Lees meer

Woensdag, 27 April 2022 om 15:55

Solucious is opnieuw partner van Week van de Zorg

Solucious is ook dit jaar partner van de Week van de Zorg. Doe je, net zoals onze accountmanagers, mee aan de danschallenge? Zorgmedewerkers maken met deze campagne kans op een Merci-box. En als logistieke partner van de organisatie levert Solucious deze tot bij jou.

Lees meer

Donderdag, 14 April 2022 om 10:00

Solucious ondersteunt de Belgische perenboeren

De Belgische perenboeren kampen met overschotten.

Lees meer

Woensdag, 16 Maart 2022 om 10:56

Bestellingen voor bedrijven zonder warme keuken geleverd door Solucious en BD myShopi

Om betrouwbare leveringen te blijven garanderen, gaan we duurzame samenwerkingen aan met externe partners. Op die manier vangen we piekmomenten makkelijker op.

Lees meer

Dinsdag, 1 Maart 2022 om 8:59

Solucious is partner van de #VeggieChallenge: Alles kan veggie of vegan in maart

EVA vzw lanceert de derde editie van de VeggieChallenge, samen met partners Colruyt Group, Garden Gourmet en De Morgen. Solucious beseft hoe belangrijk een goede gezondheid en een gezond milieu zijn. Daarom zijn we partner van de VeggieChallenge én nemen we op onze manier deel aan de Green Deal Eiwitshift.

Lees meer

Vrijdag, 11 Februari 2022 om 15:04

Bezoek ons op Horecatel 2022!

Solucious is opnieuw aanwezig op Horecatel, dé beurs voor horeca en gastronomie in Wallonië. Kom langs op de nieuwe locatie van onze Solucious-stand: 5ab2 in Paleis 5!

Lees meer

Maandag, 3 Januari 2022 om 16:00

Leveringen met de fiets in Gent en nu ook Brussel

In juni zijn we voor de regio Gent gestart met een fietsproject: we leverden bestellingen ook met de fiets.

Lees meer

Woensdag, 22 December 2021 om 15:32

Wij rijden 2022 tegemoet!

Samen wuiven we 2021 uit en rijden we het nieuwe jaar tegemoet. Bekijk de video met onze eindejaarswensen.

Lees meer

Maandag, 6 December 2021 om 9:37

Solucious levert producten voor digitale Shoe Box

'Omdat iedereen een kerstgeschenk verdient.' Solucious levert de producten die elke #DigitalShoebox vullen, geschonken door personen & bedrijven via het platform van Deloitte. Met de hulp van De Samaritanen worden de gevulde schoenendozen uitgedeeld aan daklozen en kansarme families in België.

Lees meer

Woensdag, 24 November 2021 om 10:55

Bezoek onze digitale Solucious-beurs!

Horeca Expo is momenteel volop aan de gang. Bezoek je de beurs dit jaar niet? Dan hebben wij een ideaal online alternatief voor jou! Bezoek onze digitale beurs.

Lees meer

Maandag, 8 November 2021 om 16:22

Nieuw: Solucious levert nu ook op zaterdag aan horeca en grootkeukens

Om je nog beter te bedienen, starten we met leveringen op zaterdag. Zodat jouw voorraadplanning nog efficiënter verloopt.

Lees meer

Donderdag, 28 Oktober 2021 om 14:17

Bezoek ons op Horeca Expo

Ook dit jaar is Solucious aanwezig op Horeca Expo, de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Kom langs op onze stand 1220 in hal 1.

Lees meer...

Maandag, 19 April 2021 om 12:00

Solucious innoveert met digitalisering van leveringen en track-and-trace

Gemak en tijdswinst voor de foodprofessional én Solucious dankzij de Urbantz-technologie.

Lees meer

Dinsdag, 16 Maart 2021 om 11:00

Solucious zet schouders onder Dag van de Zorg

In 2020 was het duidelijker dan ooit: mensen die in de zorg werken, dat zijn échte helden. De jaarlijkse Dag van de Zorg staat dit jaar dan ook meer dan ooit in het teken van de zorgverleners. Voor de bijbehorende campagne ‘Ik hou van u’ bezorgt Solucious, het foodservicebedrijf van Colruyt Group, de komende dagen 3.000 verrassingsboxen aan zorgmedewerkers in heel Vlaanderen.

Lees meer

Vrijdag, 27 November 2020 om 9:30

Solucious zet schouders onder feestelijke foodbox speciaal voor bedrijven en (jeugd)verenigingen : “The Dinner, by Marcelo”

Unieke feestdagen-foodbox, samengesteld door topchefs, verkocht door (jeugd)verenigingen.

Lees meer

Vrijdag, 6 November 2020 om 9:30

“Jullie zorgen, wij bezorgen”: Colruyt Group lanceert nieuw initiatief om zorgpersoneel te ontlasten in uitzonderlijke coronatijden

In deze tweede coronagolf is de druk op de zorgverstrekkers in ons land zo mogelijk nog groter dan in maart. Daarom heractiveren we vanuit Colruyt Group onze bijdrage aan zorgverstrekkers met een dienstverlening die nog meer op maat gemaakt is. Zo worden de boodschappen vanaf nu aan huis geleverd én is de service ook beschikbaar voor zorgpersoneel buiten de ziekenhuizen.

Lees meer

Dinsdag, 3 November 2020 om 17:00

Tijdelijke samenwerking voor horecamedewerkers in technische werkloosheid

Het zijn uitzonderlijke tijden, en onze horeca is daarbij erg getroffen. Dat vraagt om extra initiatieven om de sector te ondersteunen.

Lees meer

Vrijdag, 21 Augustus 2020 om 10:51

Onze blauwe EPS-bakken kleuren binnenkort groen

Vanaf augustus vervangen we geleidelijk aan de vertrouwde, blauwe EPS-kratten door nieuwe, groene klapkratten.

Lees meer

Donderdag, 16 Juli 2020 om 12:41

Graag leveren aan de 3e wei links!

Als foodservicebedrijf van Colruyt Group levert Solucious het hele jaar door aan professionele keukens van woonzorgcentra, ziekenhuizen, horecazaken en bedrijven. Elke zomer steken we nog een tandje bij in onze dienstverlening, en leveren we ook aan jeugdorganisaties op kamp. Meer dan 2000 jeugdbewegingen doen elk jaar beroep op Solucious om hun kampboodschappen veilig tot op de kampplaats te bezorgen.

Lees meer