Nieuwsoverzicht

Op zoek naar terugroepingen? Klik hier voor het overzicht.

Woensdag, 6 Oktober 2021

Bestellen bij Solucious als nieuwe klant tijdelijk niet mogelijk

Betrouwbare dienstverlening staat bij ons hoog in het vaandel.

Lees meer

Vrijdag, 10 September 2021

Solucious in cijfers : resultaten

Bij Solucious vinden we de betrouwbaarheid van onze dienstverlening erg belangrijk. We meten de kwaliteit van onze dienstverlening en sturen bij waar nodig. Omdat we daarover transparant willen zijn, delen we die informatie ook al geruime tijd met jou als klant. En dat doen we ook deze maand.

Lees meer

Maandag, 19 Juli 2021

Update: wateroverlast door noodweer

Update van 22/07/2021 om 16u

Lees meer

Vrijdag, 16 Juli 2021

Wateroverlast door noodweer

Het noodweer sloeg in verschillende regio’s hard toe. Ook Solucious ondervindt hiervan hinder.

Lees meer...

Dinsdag, 11 Mei 2021

Testproject: Leveringen met de fiets in Gent

In het kader van groene mobiliteit starten we vanaf maandag 14 juni met een testproject: in regio Gent leveren we ook met de fiets.

Lees meer

Maandag, 19 April 2021

Solucious innoveert met digitalisering van leveringen en track-and-trace

Gemak en tijdswinst voor de foodprofessional én Solucious dankzij de Urbantz-technologie.

Lees meer

Dinsdag, 16 Maart 2021

Solucious zet schouders onder Dag van de Zorg

In 2020 was het duidelijker dan ooit: mensen die in de zorg werken, dat zijn échte helden. De jaarlijkse Dag van de Zorg staat dit jaar dan ook meer dan ooit in het teken van de zorgverleners. Voor de bijbehorende campagne ‘Ik hou van u’ bezorgt Solucious, het foodservicebedrijf van Colruyt Group, de komende dagen 3.000 verrassingsboxen aan zorgmedewerkers in heel Vlaanderen.

Lees meer

Dinsdag, 1 December 2020

Solucious levert producten voor digitale Shoe Box

'Omdat iedereen een kerstgeschenk verdient.' Solucious levert de producten die elke #DigitalShoebox vullen, geschonken door personen & bedrijven via het platform van Deloitte. Met de hulp van De Samaritanen worden de gevulde schoenendozen uitgedeeld aan daklozen en kansarme families in België.

Lees meer

Vrijdag, 27 November 2020

Solucious zet schouders onder feestelijke foodbox speciaal voor bedrijven en (jeugd)verenigingen : “The Dinner, by Marcelo”

Unieke feestdagen-foodbox, samengesteld door topchefs, verkocht door (jeugd)verenigingen.

Lees meer

Vrijdag, 6 November 2020

“Jullie zorgen, wij bezorgen”: Colruyt Group lanceert nieuw initiatief om zorgpersoneel te ontlasten in uitzonderlijke coronatijden

In deze tweede coronagolf is de druk op de zorgverstrekkers in ons land zo mogelijk nog groter dan in maart. Daarom heractiveren we vanuit Colruyt Group onze bijdrage aan zorgverstrekkers met een dienstverlening die nog meer op maat gemaakt is. Zo worden de boodschappen vanaf nu aan huis geleverd én is de service ook beschikbaar voor zorgpersoneel buiten de ziekenhuizen.

Lees meer

Dinsdag, 3 November 2020

Tijdelijke samenwerking voor horecamedewerkers in technische werkloosheid

Het zijn uitzonderlijke tijden, en onze horeca is daarbij erg getroffen. Dat vraagt om extra initiatieven om de sector te ondersteunen.

Lees meer

Vrijdag, 21 Augustus 2020

Onze blauwe EPS-bakken kleuren binnenkort groen

Vanaf augustus vervangen we geleidelijk aan de vertrouwde, blauwe EPS-kratten door nieuwe, groene klapkratten.

Lees meer

Donderdag, 16 Juli 2020

Graag leveren aan de 3e wei links!

Als foodservicebedrijf van Colruyt Group levert Solucious het hele jaar door aan professionele keukens van woonzorgcentra, ziekenhuizen, horecazaken en bedrijven. Elke zomer steken we nog een tandje bij in onze dienstverlening, en leveren we ook aan jeugdorganisaties op kamp. Meer dan 2000 jeugdbewegingen doen elk jaar beroep op Solucious om hun kampboodschappen veilig tot op de kampplaats te bezorgen.

Lees meer

Vrijdag, 19 Juni 2020

Solucious levert aan jeugdkampen

In het rijtje versoepelingen van maatregelen door de Veiligheidsraad, volgde ook het nieuws dat de jeugdkampen mogen doorgaan. Anders dan anders weliswaar. En dan begon het pas: hoe regel je dit allemaal praktisch en veilig op zo’n korte tijd? In dit nieuwe normaal reikt Solucious graag een helpende hand.

Lees meer

Dinsdag, 9 Juni 2020

Terugblik op #HorecaComeback

Nu de horeca terug mag opstarten, werd het initiatief #HorecaComeback beëindigd. Een mooi initiatief met een nog mooier eindresultaat: er werd voor € 1.001.117 aan waardebonnen gekocht! Goed voor gemiddeld €15.000 verkochte bonnen per dag.

Lees meer

Maandag, 8 Juni 2020

Zet een mooi verhaal op tafel

Hoe mooi zou het zijn als de melk van de koe respectvol wordt vergoed? Stop maar met dromen. Het is er al. Onze melkboeren krijgen een stabiele prijs per liter voor 5 jaar.

Lees meer

Woensdag, 3 Juni 2020

Extra acties voor een slimme heropening van je horecazaak

The word is out: onze horeca opent vanaf 8 juni weer de deuren! Voor een slimme heropstart ondersteunt Solucious je horecazaak met extra acties.

Lees meer

Maandag, 1 Juni 2020

Terugblik op tijdelijk samenwerkingsinitiatief ziekenhuismedewerkers

Half maart werd ons land getroffen door een ongeziene gezondheidscrisis. De druk op de ziekenhuizen en hun medewerkers nam snel toe. Twee ziekenhuizen vroegen de directie van Colruyt Group om hen te helpen, zodat de zorgmedewerkers veilig en snel boodschappen voor hun gezin konden doen. Solucious werkte in enkele dagen een oplossing op maat uit.

Lees meer

Woensdag, 29 April 2020

Tijdelijke samenwerking voor medewerkers in technische werkloosheid

Colruyt Group zet in op een tijdelijk samenwerkingsinitiatief voor horecamedewerkers in technische werkloosheid. Als horecamedewerker kan je o.a. tijdelijk aan de slag in o.a. onze winkels van Colruyt en OKay of in de productie Fine Food.

Lees meer

Vrijdag, 3 April 2020

Eerste leveringen toegekomen in de ziekenhuizen

Solucious bracht de eerste bestellingen naar het UZ in Leuven, waar ons initiatief door de ziekenhuismedewerkers erg gewaardeerd wordt.

Lees meer

Donderdag, 2 April 2020

Solucious ondersteunt als premium partner het initiatief #horecacomeback om je zaak meer financiële ademruimte te geven

Vanuit de sector hebben we besloten om ons steentje bij te dragen en daarom wordt de website horecacomeback.be gelanceerd. Een online horeca-ondersteunend platform waarop consumenten waardebonnen kunnen kopen van hun favoriete horecazaak.

Lees meer

Vrijdag, 27 Maart 2020

Update: Inmiddels zette Solucious de boodschappenoplossing op voor de medewerkers van 13 ziekenhuissites

Samen met 13 ziekenhuissites zetten we een tijdelijke boodschappendienst op voor hun zorgmedewerkers. We willen het voor hen nu makkelijker maken: ze kunnen online hun boodschappen voor hun gezin bestellen en laten bezorgen in hun ziekenhuis.

Lees meer

Donderdag, 19 Maart 2020

Colruyt Group werkt boodschappenoplossing uit voor de medewerkers van 2 Belgische ziekenhuizen

Op die wijze wil Colruyt Group voor de ziekenhuismedewerkers op termijn de zorgen over het aankopen van voedingswaren wegnemen voor henzelf en hun gezin zolang de coronavirus-crisis duurt.

Lees meer...