Nieuwsoverzicht

Klanten die een product kochten waarvoor een terugroeping geldt, informeren wij steeds via e-mail, uiterlijk de werkdag volgend op de terugroeping. 

Vrijdag, 3 April 2020

Eerste leveringen toegekomen in de ziekenhuizen

Solucious bracht de eerste bestellingen naar het UZ in Leuven, waar ons initiatief door de ziekenhuismedewerkers erg gewaardeerd wordt.

Lees meer

Donderdag, 2 April 2020

Solucious ondersteunt als founding partner het initiatief #horecacomeback om je zaak meer financiële ademruimte te geven

Vanuit de sector hebben we besloten om ons steentje bij te dragen en daarom wordt de website horecacomeback.be gelanceerd. Een online horeca-ondersteunend platform waarop consumenten waardebonnen kunnen kopen van hun favoriete horecazaak.

Lees meer

Vrijdag, 27 Maart 2020

Update: Inmiddels zette Solucious de boodschappenoplossing op voor de medewerkers van 13 ziekenhuissites

Samen met 13 ziekenhuissites zetten we een tijdelijke boodschappendienst op voor hun zorgmedewerkers. We willen het voor hen nu makkelijker maken: ze kunnen online hun boodschappen voor hun gezin bestellen en laten bezorgen in hun ziekenhuis.

Lees meer

Donderdag, 19 Maart 2020

Colruyt Group werkt boodschappenoplossing uit voor de medewerkers van 2 Belgische ziekenhuizen

Op die wijze wil Colruyt Group voor de ziekenhuismedewerkers op termijn de zorgen over het aankopen van voedingswaren wegnemen voor henzelf en hun gezin zolang de coronavirus-crisis duurt.

Lees meer...

Woensdag, 18 Maart 2020

Update: maatregelen van Solucious omtrent corona covid-19

De situatie verandert elke dag en dit heeft een impact op elke organisatie. Het is voortdurend bijsturen. Solucious blijft in deze uitzonderlijke tijden instaan voor een betrouwbare levering aan jullie organisatie.

Lees meer...

Vrijdag, 13 Maart 2020

Preventieve maatregelen van Solucious

In de context van Corona COVID-19 willen we je informeren over de continuïteit van onze dienstverlening en wat we daarvoor doen.

Lees meer...

Donderdag, 12 Maart 2020

Solucious in cijfers : resultaten februari

Een jaar geleden besloten we om, als eerste foodservice leverancier, de resultaten van ons service niveau te delen met onze klanten. Concreet informeren we jou maandelijks over de beschikbaarheid van onze producten en over hoeveel bestellingen we op tijd bezorgden de maand voordien.

Lees meer

Maandag, 10 Februari 2020

Bezoek ons op Horecatel

Ook dit jaar is Solucious aanwezig op Horecatel, dé beurs voor professionals in de horeca en gastronomie in Wallonië. Kom langs op onze stand 1ab2 in Palais 1.

Lees meer...

Vrijdag, 31 Januari 2020

Solucious in 2019: een terugblik op enkele hoogtepunten

Wist je dat in 2019 ruim een derde van onze klanten binnen de 10 minuten hun bestelling plaatste op onze makkelijke bestelwebsite?

Lees meer...

Vrijdag, 20 December 2019

Solucious wenst jullie ...

Fijne feestdagen en een smaakvol 2020 gewenst vanwege het hele team van Solucious!

Lees meer

Zondag, 17 November 2019

Beleef Solucious in 360° virtual reality op Horeca Expo

Zondag 17/11 gaat Horeca Expo 2019 van start, de totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. En Solucious heeft heel wat in petto. Onze Solucious-stand bezoek je dit jaar in 360° virtual reality!

Lees meer...

Dinsdag, 15 Oktober 2019

Bezoek ons op Horeca Expo

Ook dit jaar is Solucious aanwezig op Horeca Expo, de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Kom langs op onze stand 1220 in hal 1.

Lees meer...

Maandag, 8 April 2019

Solucious blikt terug op een geslaagde Innochef workshop

Er zijn steeds meer personen met een allergie of intolerantie voor gluten of lactose. Koken voor hen is niet evident. In samenwerking met Horeca Vlaanderen organiseerden we daarom 5 workshops rond gluten- en lactosevrije bereidingen.

Lees meer

Donderdag, 21 Maart 2019

Solucious investeert in nieuw type rolcontainer

Gebruiksgemak is belangrijk voor onze klanten. Om die reden investeert Solucious in een nieuw type rolcontainer. De komende maanden vervangen we de huidige rolcontainers geleidelijk door nieuwe. We zetten daarmee in op een nog betere dienstverlening.

Lees meer

Vrijdag, 27 Juli 2018

Hoe levert Solucious jouw producten?

Jouw bestelling efficiënt bezorgen zit in ons DNA. Een goede service bespaart ook jou tijd. We herinneren jou graag aan onze servicevoorwaarden.

Lees meer

Dinsdag, 12 Juni 2018

Solucious trekt volledig de kaart van duurzaam gevangen vis

Sinds 2011 verduurzaamt Colruyt Group zijn huismerkenaanbod van zowel wilde als gekweekte vis. Daar mogen we nu de vruchten van plukken.

Lees meer

Dinsdag, 29 Mei 2018

Welkom bij de vernieuwde Solucious-website!

Bestel je je producten online bij Solucious? Dan staat jouw gebruiksgemak voorop. Daarom gingen we op zoek naar manieren om ons bestelplatform nog efficiënter te maken.

Lees meer

Maandag, 30 April 2018

Nieuwe bestel- en levervoorwaarden

Vanaf 1 mei geldt een nieuw minimum bestelbedrag.

Lees meer