Nieuwsoverzicht

Klanten die een product kochten waarvoor een terugroeping geldt, informeren wij steeds via e-mail, uiterlijk de werkdag volgend op de terugroeping. 

Donderdag, 24 September 2020

Terugroeping Bagel sesam 80gx40 Banquet d'Or - art. 119619

Bij een controle bij onze leverancier Vandemoortele werd vastgesteld dat het gehalte aan ethyl oxide in de sesamzaadjes van artikel 119619 Bagel sesam 80gx40 (Banquet d'Or) de wettelijke limiet overschrijdt.

Lees meer...

Maandag, 21 September 2020

Solucious in cijfers : resultaten augustus

Bij Solucious vinden we de betrouwbaarheid van onze dienstverlening erg belangrijk. We meten de kwaliteit van onze dienstverlening en sturen bij waar nodig. Omdat we daarover transparant willen zijn, delen we die informatie ook al geruime tijd met jou als klant. En dat doen we ook deze maand.

Lees meer

Woensdag, 9 September 2020

Waarschuwing: E. coli-besmetting in vleesproducten Vlevia

Onze leverancier Vlevia heeft ons op de hoogte gebracht van een mogelijke E. coli-besmetting in een aantal vleesproducten.

Lees meer...

Maandag, 31 Augustus 2020

Terugroeping: Mogelijke aanwezigheid van glasstukjes in augurken zoetzuur 670g van Everyday - THT 20/07/2022

Bij een externe controle werd vastgesteld dat er mogelijk aanwezigheid is van glasstukjes in artikel 30434 Augurken zoetzuur 670g van Everyday.

Lees meer...

Vrijdag, 21 Augustus 2020

Onze blauwe EPS-bakken kleuren binnenkort groen

Vanaf augustus vervangen we geleidelijk aan de vertrouwde, blauwe EPS-kratten door nieuwe, groene klapkratten.

Lees meer

Donderdag, 16 Juli 2020

Graag leveren aan de 3e wei links!

Als foodservicebedrijf van Colruyt Group levert Solucious het hele jaar door aan professionele keukens van woonzorgcentra, ziekenhuizen, horecazaken en bedrijven. Elke zomer steken we nog een tandje bij in onze dienstverlening, en leveren we ook aan jeugdorganisaties op kamp. Meer dan 2000 jeugdbewegingen doen elk jaar beroep op Solucious om hun kampboodschappen veilig tot op de kampplaats te bezorgen.

Lees meer

Vrijdag, 19 Juni 2020

Solucious levert aan jeugdkampen

In het rijtje versoepelingen van maatregelen door de Veiligheidsraad, volgde ook het nieuws dat de jeugdkampen mogen doorgaan. Anders dan anders weliswaar. En dan begon het pas: hoe regel je dit allemaal praktisch en veilig op zo’n korte tijd? In dit nieuwe normaal reikt Solucious graag een helpende hand.

Lees meer

Dinsdag, 9 Juni 2020

Terugblik op #HorecaComeback

Nu de horeca terug mag opstarten, werd het initiatief #HorecaComeback beëindigd. Een mooi initiatief met een nog mooier eindresultaat: er werd voor € 1.001.117 aan waardebonnen gekocht! Goed voor gemiddeld €15.000 verkochte bonnen per dag.

Lees meer

Maandag, 8 Juni 2020

Zet een mooi verhaal op tafel

Hoe mooi zou het zijn als de melk van de koe respectvol wordt vergoed? Stop maar met dromen. Het is er al. Onze melkboeren krijgen een stabiele prijs per liter voor 5 jaar.

Lees meer

Woensdag, 3 Juni 2020

Extra acties voor een slimme heropening van je horecazaak

The word is out: onze horeca opent vanaf 8 juni weer de deuren! Voor een slimme heropstart ondersteunt Solucious je horecazaak met extra acties.

Lees meer

Maandag, 1 Juni 2020

Terugblik op tijdelijk samenwerkingsinitiatief ziekenhuismedewerkers

Half maart werd ons land getroffen door een ongeziene gezondheidscrisis. De druk op de ziekenhuizen en hun medewerkers nam snel toe. Twee ziekenhuizen vroegen de directie van Colruyt Group om hen te helpen, zodat de zorgmedewerkers veilig en snel boodschappen voor hun gezin konden doen. Solucious werkte in enkele dagen een oplossing op maat uit.

Lees meer

Woensdag, 29 April 2020

Tijdelijke samenwerking voor medewerkers in technische werkloosheid

Colruyt Group zet in op een tijdelijk samenwerkingsinitiatief voor horecamedewerkers in technische werkloosheid. Als horecamedewerker kan je o.a. tijdelijk aan de slag in o.a. onze winkels van Colruyt en OKay of in de productie Fine Food.

Lees meer

Vrijdag, 3 April 2020

Eerste leveringen toegekomen in de ziekenhuizen

Solucious bracht de eerste bestellingen naar het UZ in Leuven, waar ons initiatief door de ziekenhuismedewerkers erg gewaardeerd wordt.

Lees meer

Donderdag, 2 April 2020

Solucious ondersteunt als premium partner het initiatief #horecacomeback om je zaak meer financiële ademruimte te geven

Vanuit de sector hebben we besloten om ons steentje bij te dragen en daarom wordt de website horecacomeback.be gelanceerd. Een online horeca-ondersteunend platform waarop consumenten waardebonnen kunnen kopen van hun favoriete horecazaak.

Lees meer

Vrijdag, 27 Maart 2020

Update: Inmiddels zette Solucious de boodschappenoplossing op voor de medewerkers van 13 ziekenhuissites

Samen met 13 ziekenhuissites zetten we een tijdelijke boodschappendienst op voor hun zorgmedewerkers. We willen het voor hen nu makkelijker maken: ze kunnen online hun boodschappen voor hun gezin bestellen en laten bezorgen in hun ziekenhuis.

Lees meer

Donderdag, 19 Maart 2020

Colruyt Group werkt boodschappenoplossing uit voor de medewerkers van 2 Belgische ziekenhuizen

Op die wijze wil Colruyt Group voor de ziekenhuismedewerkers op termijn de zorgen over het aankopen van voedingswaren wegnemen voor henzelf en hun gezin zolang de coronavirus-crisis duurt.

Lees meer...

Woensdag, 18 Maart 2020

Update: maatregelen van Solucious omtrent corona covid-19

De situatie verandert elke dag en dit heeft een impact op elke organisatie. Het is voortdurend bijsturen. Solucious blijft in deze uitzonderlijke tijden instaan voor een betrouwbare levering aan jullie organisatie.

Lees meer...

Vrijdag, 13 Maart 2020

Preventieve maatregelen van Solucious

In de context van Corona COVID-19 willen we je informeren over de continuïteit van onze dienstverlening en wat we daarvoor doen.

Lees meer...

Maandag, 10 Februari 2020

Bezoek ons op Horecatel

Ook dit jaar is Solucious aanwezig op Horecatel, dé beurs voor professionals in de horeca en gastronomie in Wallonië. Kom langs op onze stand 1ab2 in Palais 1.

Lees meer...

Vrijdag, 31 Januari 2020

Solucious in 2019: een terugblik op enkele hoogtepunten

Wist je dat in 2019 ruim een derde van onze klanten binnen de 10 minuten hun bestelling plaatste op onze makkelijke bestelwebsite?

Lees meer...

Vrijdag, 20 December 2019

Solucious wenst jullie ...

Fijne feestdagen en een smaakvol 2020 gewenst vanwege het hele team van Solucious!

Lees meer

Zondag, 17 November 2019

Beleef Solucious in 360° virtual reality op Horeca Expo

Zondag 17/11 gaat Horeca Expo 2019 van start, de totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. En Solucious heeft heel wat in petto. Onze Solucious-stand bezoek je dit jaar in 360° virtual reality!

Lees meer...

Dinsdag, 15 Oktober 2019

Bezoek ons op Horeca Expo

Ook dit jaar is Solucious aanwezig op Horeca Expo, de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Kom langs op onze stand 1220 in hal 1.

Lees meer...

Maandag, 8 April 2019

Solucious blikt terug op een geslaagde Innochef workshop

Er zijn steeds meer personen met een allergie of intolerantie voor gluten of lactose. Koken voor hen is niet evident. In samenwerking met Horeca Vlaanderen organiseerden we daarom 5 workshops rond gluten- en lactosevrije bereidingen.

Lees meer

Donderdag, 21 Maart 2019

Solucious investeert in nieuw type rolcontainer

Gebruiksgemak is belangrijk voor onze klanten. Om die reden investeert Solucious in een nieuw type rolcontainer. De komende maanden vervangen we de huidige rolcontainers geleidelijk door nieuwe. We zetten daarmee in op een nog betere dienstverlening.

Lees meer