Nieuwsoverzicht

Klanten die een product kochten waarvoor een terugroeping geldt, informeren wij steeds via e-mail, uiterlijk de werkdag volgend op de terugroeping. 

Woensdag, 4 December 2019

Waarschuwing: Boerinneke Chocopasta zonder lactose zonder gluten BIO 350g art. 113618

Naar aanleiding van een controle van het FAVV, is de aanwezigheid van het allergeen melk (melkeiwit) aangetoond in Boerinneke lactose en glutenvrij dat niet vermeld staat op het etiket.

Lees meer...

Woensdag, 20 November 2019

Waarschuwing listeria: terugroeping 69670, Bacon Engels ±18 sneetjes 150g, Boni Selection

Onze leverancier Colruyt heeft ons op de hoogte gebracht van een mogelijke Listeria-besmetting. Het betreft volgend product:

Lees meer...

Zondag, 17 November 2019

Beleef Solucious in 360° virtual reality op Horeca Expo

Zondag 17/11 gaat Horeca Expo 2019 van start, de totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. En Solucious heeft heel wat in petto. Onze Solucious-stand bezoek je dit jaar in 360° virtual reality!

Lees meer...

Donderdag, 14 November 2019

Solucious in cijfers : resultaten oktober

Recent besloten we om, als eerste foodservice leverancier, de resultaten van ons service niveau te delen met onze klanten. Concreet informeren we jou maandelijks over de beschikbaarheid van onze producten en over hoeveel bestellingen we op tijd bezorgden de maand voordien.

Lees meer

Dinsdag, 15 Oktober 2019

Bezoek ons op Horeca Expo

Ook dit jaar is Solucious aanwezig op Horeca Expo, de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Kom langs op onze stand 1220 in hal 1.

Lees meer...

Maandag, 8 April 2019

Solucious blikt terug op een geslaagde Innochef workshop

Er zijn steeds meer personen met een allergie of intolerantie voor gluten of lactose. Koken voor hen is niet evident. In samenwerking met Horeca Vlaanderen organiseerden we daarom 5 workshops rond gluten- en lactosevrije bereidingen.

Lees meer

Donderdag, 21 Maart 2019

Solucious investeert in nieuw type rolcontainer

Gebruiksgemak is belangrijk voor onze klanten. Om die reden investeert Solucious in een nieuw type rolcontainer. De komende maanden vervangen we de huidige rolcontainers geleidelijk door nieuwe. We zetten daarmee in op een nog betere dienstverlening.

Lees meer

Vrijdag, 27 Juli 2018

Hoe levert Solucious jouw producten?

Jouw bestelling efficiënt bezorgen zit in ons DNA. Een goede service bespaart ook jou tijd. We herinneren jou graag aan onze servicevoorwaarden.

Lees meer

Dinsdag, 12 Juni 2018

Solucious trekt volledig de kaart van duurzaam gevangen vis

Sinds 2011 verduurzaamt Colruyt Group zijn huismerkenaanbod van zowel wilde als gekweekte vis. Daar mogen we nu de vruchten van plukken.

Lees meer

Dinsdag, 29 Mei 2018

Welkom bij de vernieuwde Solucious-website!

Bestel je je producten online bij Solucious? Dan staat jouw gebruiksgemak voorop. Daarom gingen we op zoek naar manieren om ons bestelplatform nog efficiënter te maken.

Lees meer

Maandag, 30 April 2018

Nieuwe bestel- en levervoorwaarden

Vanaf 1 mei geldt een nieuw minimum bestelbedrag.

Lees meer