Vrijdag, 3 April 2020 om 12:00

Eerste leveringen toegekomen in de ziekenhuizen

Solucious bracht de eerste bestellingen naar het UZ in Leuven, waar ons initiatief door de ziekenhuismedewerkers erg gewaardeerd wordt.

Moed om door te gaan

Cindy Vandeput, zorgverlener bij UZ Leuven is blij met dit initiatief. “Het is de laatste weken ontzettend druk geweest op onze afdeling, en er kwam heel veel op ons af. Dankzij deze directe levering hoef ik niet aan te schuiven op de parking van de supermarkt en heb ik meer tijd voor mijn gezin. Zulke initiatieven geven me moed om door te gaan.”

 

24/7 bestellen

“Omdat Solucious normaal gezien alleen een dienst is voor professionals, creëerden we speciaal voor zorgverleners een pagina op de Solucious-website. Met een login die ze ontvangen via hun werkgever kunnen ze als particulier 24/7 bestellen”, vertelt marketeer Ilse De Dobbeleer. “Twee werkdagen later staat de bestelling klaar in de (koel)container bij het ziekenhuis.”

Van ziekenhuis naar ziekenhuis

Andy Roosens, coördinator bij de dienst Koeling vertelt: “We installeerden ondertussen al 12 gewone containers en 12 koelcontainers bij verschillende hospitalen. In het begin deden we 5 uur over een plaatsing, maar dankzij de vlotte samenwerking met onze technische dienst ronden we dit nu af in 2 uur. Zo gaan we van ziekenhuis naar ziekenhuis zonder tijd te verliezen.”

 

Mensen maken het verschil

Om dit logistiek mogelijk te maken doen we een beroep op onze infrastructuur, ons logistieke netwerk en ons menselijk kapitaal. Mensen die vooruitdenken en mee op zoek gaan naar oplossingen maken nu een groot verschil. Zo gaan we stap voor stap naar een warmere samenleving en hopen met al onze medewerkers een maatschappelijke bijdrage te leveren.

 

 

Onze andere klanten breidden hun bedrijfskantines tijdelijk uit met een pop-up winkel. Zo kunnen hun medewerkers snel enkele basisproducten kopen na het werk. Start ook in jouw bedrijf een boodschappendienst voor je medewerkers. Ontdek hier hoe wij dit doen.