Vrijdag, 7 Oktober 2022 om 9:19

Ontdek onze nieuwe prijs- en voorraadbarometers

De prijzen van producten schieten de hoogte in. Door sterke inflatie, stijgende energieprijzen en schaarste. Dat beïnvloedt niet alleen Solucious, maar ook jouw organisatie en keuken. Onze twee barometers helpen je je kosten en stock onder controle te houden.

Daarom lanceerden we onze online prijs-én voorraadbarometer. Ze geven je een inschatting van de evolutie van zowel productprijzen als van beschikbare voorraden in de markt. Onze collega's, die expert zijn in hun vakgebied, houden de evoluties constant in het oog. Zo houden we deze barometers up-to-date.  

We vinden het belangrijk om jou hierover te informeren. Door deze inzichten kan je de nodige actie ondernemen, waar mogelijk, en je foodcost en voorraad onder controle houden.

Stijgen of dalen de marktprijzen?

Onze prijsbarometer geeft je een inschatting van de prijsevolutie in de markt voor de belangrijkste voedingscategorieën. 

Deze barometer helpt je te bepalen welke producten je best wel of niet op je menu zet. En zo houd je je kosten onder controle.

Ontdek hier onze prijsbarometer

Welke producten zijn schaars in de markt?

De stijgende prijzen en instabiele internationale markten hebben ook impact op de productie en voorraden van producten. Daarom zorgt onze voorraadbarometer voor een duidelijk overzicht van de beschikbare voorraden, zowel in de markt als bij Solucious.

We zetten in op het op peil houden van onze voorraden, zodat jij blijft beschikken over je gebruikelijke producten en hoeveelheden.

Ontdek hier onze voorraadbarometer