Donderdag, 2 Februari 2023 om 11:00

Onze betrouwbaarheid in cijfers: resultaten van december

Bij Solucious vinden we de betrouwbaarheid van onze dienstverlening erg belangrijk. We meten de kwaliteit van onze dienstverlening en sturen bij waar nodig. Omdat we daarover transparant willen zijn, delen we die informatie ook al geruime tijd met jou als klant. En dat doen we ook deze maand.

Resultaat februari

94,9 % minimale stockbeschikbaarheid

Onze eigen voorraden blijven goed op peil. We blijven de situatie op de voet volgen en verhogen eigen voorraden zo veel mogelijk.


Resultaat februari

86,2 % on time delivery

Ook de voorbije maand verliepen onze leveringen binnen het afgesproken levervenster. We blijven laad-en lostijden analyseren en sturen bij waar nodig. Nieuw is dat onze bezorgers nu ook ondersteuning krijgen van bezorgersmentors die hen ondersteunen in efficiënte dienstverlening.


Resultaat februari

85,2 % in full

De toegenomen vraag bij zowel onze klanten als onze leveranciers zorgt ervoor dat onze leveringen niet altijd volledig zijn. Om te blijven inzetten op volledige leveringen, doen we extra acties zoals dagdagelijkse opvolging van manco’s en structurele kwaliteitscontroles op rondgehaalde bestellingen.