1. Home/
  2. Solucious nieuws

Vrijdag, 10 Mei 2024 om 15:54

Opening nieuwe Hub in Oudenburg

Vorige week opende Solucious met trots haar nieuwe logistieke Hub in Oudenburg, waarmee we onze dienstverlening in West-Vlaanderen versterken. Met dit nieuwe distributiecentrum streven we naar een nog snellere, betrouwbaardere en duurzamere service voor onze klanten. 

De lancering van onze nieuwe Logistieke Hub in Oudenburg markeert een cruciale mijlpaal in onze bedrijfsgroei. Voorheen beleverden we onze West-Vlaamse klanten hoofdzakelijk vanuit Gent. Nu vertrekken er dagelijks 5 à 6 vrachtwagens vanuit Oudenburg, en de komende maanden zal dit aantal nog verhogen naar 14 tot 20 ritten per dag. De strategische ligging van onze nieuwe hub stelt ons in staat om onze klanten sneller en efficiënter te bedienen. Bovendien verminderen we ook onze ecologische impact. Onze chauffeurs brengen minder tijd door op de weg wat resulteert in een merkbare brandstofbesparing en een lagere CO2-uitstoot. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor onze bezorgers. 

Het succesvol lanceren van deze nieuwe hub was mogelijk dankzij ons toegewijde team: Bjorn van Vaerenbergh, projectleider, Pascal Grzegorzewski voor de operationele inrichting, Brecht Van Hooste en Elise Balsacq vanuit T&I, Peter Van Diepenbeeck voor aanwervingen en met de operationele ondersteuning van Jakob Verelst + Arne Hamelryck.