Maandag, 27 November 2023 om 9:00

Solucious is ook dit jaar partner van Deloitte ShoeBox-actie

Omdat iedereen een kerstcadeau verdient! Solucious is opnieuw partner van Deloitte met als doel geschenken te bezorgen aan daklozen en kansarmen over heel België.

Wat is een Shoebox?

Deloitte ontwikkelde een online platform waar bedrijven en particulieren een monetaire bijdrage kunnen schenken aan mensen in nood. Deze bijdrage wordt dan omgezet in producten die samenkomen in een Shoebox, bestaande uit een doos met voedings- en hygiënische producten (producten die niet-bederfelijk zijn, alsook makkelijk en direct te consumeren zijn).


Solucious is logistieke partner

Solucious is trotse partner van dit digitale initiatief. In een notendop: wij zorgen voor de producten in de schoendoos. De Belgische Federatie van Voedselbanken zorgen voor de verdeling van deze gevulde schoendozen.


Ook jij kan helpen!

Steun mee dit initiatief en doneer! Elke bijdrage heeft een impact, groot of klein. Via het donatieplatform, dat open is van 27 november tot 15 december, kan je een donatie doen. In 2022 werd dankzij dit initiatief voor een totale waarde van bijna €46.000 gedoneerd aan mensen in nood.
Dit jaar hopen we dit bedrag te overstijgen en zovelen een prachtig eindejaar te geven. We nodigen jullie hier graag toe uit!