Maandag, 1 Juni 2020 om 12:00

Terugblik op tijdelijk samenwerkingsinitiatief ziekenhuismedewerkers

Half maart werd ons land getroffen door een ongeziene gezondheidscrisis. De druk op de ziekenhuizen en hun medewerkers nam snel toe. Twee ziekenhuizen vroegen de directie van Colruyt Group om hen te helpen, zodat de zorgmedewerkers veilig en snel boodschappen voor hun gezin konden doen. Solucious werkte in enkele dagen een oplossing op maat uit.

Half maart werd ons land getroffen door een ongeziene gezondheidscrisis. De druk op de ziekenhuizen en hun medewerkers nam snel toe. Door hamstergedrag in supermarkten raakten zorgmedewerkers nog moeilijk aan de nodige boodschappen. 

Twee ziekenhuizen vroegen de directie van Colruyt Group om hen te helpen, zodat de zorgmedewerkers veilig en snel boodschappen voor hun gezin konden doen.

Solucious werkte in enkele dagen een oplossing op maat uit. Ziekenhuismedewerkers konden hun bestellingen plaatsen via de Solucious-website en vervolgens de boodschappen ophalen aan hun eigen ziekenhuis. Door de grote vraag werd dit initiatief uitgebreid tot 13 ziekenhuissites verspreid over heel België.

Sinds de start van het project hebben we meer dan 1.000 bestellingen afgeleverd.

Gezien de situatie zich herstelt beslisten we na overleg met elk ziekenhuis om de tijdelijke service op de ziekenhuissites vanaf 22/5 weer af te bouwen. Niettemin kunnen de zorgmedewerkers tot het einde van de zomer als particulier bij Solucious bestellen en gebruik maken van onze leveringen aan huis.

Wil je weten hoe het leveren van boodschappen aan de ziekenhuizen in zijn werk ging? Bekijk dan het filmpje hieronder.