Woensdag, 29 April 2020 om 16:00

Tijdelijke samenwerking voor medewerkers in technische werkloosheid

Colruyt Group zet in op een tijdelijk samenwerkingsinitiatief voor horecamedewerkers in technische werkloosheid. Als horecamedewerker kan je o.a. tijdelijk aan de slag in o.a. onze winkels van Colruyt en OKay of in de productie Fine Food.

Het zijn uitzonderlijke tijden, en onze horeca is daarbij erg getroffen. Dat vraagt om extra initiatieven om de sector te ondersteunen. 

Als foodservicebedrijf wil Solucious daarin zijn rol opnemen. Zo zijn we premium partner van het initiatief van #HorecaComeback

Ons moederbedrijf Colruyt Group neemt ook een nieuw initiatief. Om onze voedingsactiviteiten vlot verder te zetten starten we een tijdelijke samenwerking voor horecamedewerkers in technische werkloosheid

In een eerste fase sprongen vooral medewerkers uit de groep, maar ook interims en jobstudenten bij. Nu slaan we ook met de horeca de handen in elkaar. 

We zien raakvlakken tussen medewerkers in horecaondernemingen en het vakmanschap van onze eigen mensen bij Colruyt Group. We werken allen met voeding, we zijn het gewend om in flexibele uurroosters te werken en weten van aanpakken en doorzetten. Je medewerkers kunnen zo opnieuw rekenen op een volwaardig inkomen in plaats van een werkloosheidsuitkering. 

We zoeken vooral medewerkers voor onze winkels van Colruyt en OKay (verspreid over heel België) en voor onze logistieke activiteiten (Halle en Mechelen) en de productie Fine Food met o.a. vlees, kaas en wijn (Halle).

 

Hoe kan zo’n samenwerking tot stand komen: 

  1. 1. Je medewerkers op tijdelijke werkloosheid kunnen bij Colruyt Group aan de slag via een interimcontract
    Horeca-ondernemingen die dit willen aanbieden, bezorgen ons een overzicht van geïnteresseerde kandidaten. Wij contacteren de kandidaten en schakelen hen in waar nodig. Onze interimpartner doet dan de praktische administratieve opvolging. 

  2. 2. Je medewerkers worden via detachering bij ons tijdelijk aan het werk gezet. 
    Ze blijven dan volledig op de payroll van jouw onderneming en wij betalen jou de gepresteerde uren aan een afgesproken fee.
    Daarvoor maken we eerst afspraken qua uurtarief. 

 

Wil je meer weten over één van deze mogelijkheden? 

Neem dan contact op met onze personeelsdirectie van Colruyt Group op 02 363 55 45 of via mail naar liesbeth.geboers@colruytgroup.com of hilde.cerstelotte@colruytgroup.com. Zij informeren je graag meer in detail over de tijdelijke samenwerking.