Dinsdag, 3 November 2020 om 17:00

Tijdelijke samenwerking voor horecamedewerkers in technische werkloosheid

Het zijn uitzonderlijke tijden, en onze horeca is daarbij erg getroffen. Dat vraagt om extra initiatieven om de sector te ondersteunen.

Ons moederbedrijf Colruyt Group neemt daarom volgend initiatief. Om onze voedingsactiviteiten vlot verder te kunnen zetten, starten we een tijdelijke samenwerking voor horecamedewerkers in technische werkloosheid.

In een eerste fase sprongen vooral medewerkers uit de groep, maar ook interims en jobstudenten bij. Nu slaan we ook met de horeca de handen in elkaar.

We zien raakvlakken tussen medewerkers in horecaondernemingen en het vakmanschap van onze eigen mensen bij Colruyt Group. We werken allen met voeding, we zijn het gewend om in flexibele uurroosters te werken en weten van aanpakken en doorzetten. Je medewerkers kunnen zo opnieuw rekenen op een volwaardig inkomen in plaats van een werkloosheidsuitkering. 

We zoeken vooral medewerkers voor onze winkels van Colruyt en Okay (verspreid over heel België) en voor onze logistieke activiteiten (Halle en Mechelen) en de productie Fine Food met oa vlees, kaas en wijn (Halle).

Hoe kan zo’n samenwerking tot stand komen?

  •  - Je medewerkers op tijdelijke werkloosheid kunnen bij Colruyt Group aan de slag via een interimcontract.
  • - Horeca-ondernemingen die dit willen aanbieden, bezorgen een overzicht van geïnteresseerde kandidaten aan onze interimpartner Randstad. Zij nemen contact op met de kandidaten en schakelen hen in waar nodig.


Heb je interesse of nood aan meer informatie? 

Neem dan contact op met onze interimpartner Randstad op 02/5066084 of via mail naar colruyt.selectie@randstad.be