Maandag, 8 Juni 2020 om 14:46

Zet een mooi verhaal op tafel

Hoe mooi zou het zijn als de melk van de koe respectvol wordt vergoed? Stop maar met dromen. Het is er al. Onze melkboeren krijgen een stabiele prijs per liter voor 5 jaar.

Je kan dromen van een betere wereld of er actief aan bouwen, zoals Boni. Daarom gingen we met 330 Belgische melkboeren een samenwerking aan, en spraken een stabiele prijs per liter af voor de volgende 5 jaar.
Zo kunnen zij duurzaam groeien, zonder dat jij er meer voor moet betalen. Een betere samenleving, daar werken we samen aan, stap voor stap.

boni-melk

Boni Selection-melk biedt Belgische melkveehouders inkomenszekerheid

landschap

Om onze melkveehouders een vaste afzet en meer inkomenszekerheid te bieden, zette Colruyt Group in 2019 een partnership op met het Belgische zuivelbedrijf Inex en 330 daarbij aangesloten melkveehouders.

Concreet krijgen de deelnemende landbouwbedrijven voor minimum vijf jaar een stabiele prijs van 34,76 cent/liter voor een vastgelegd percentage van hun melkvolume. Sinds 1 april 2020 ligt de eerste melk uit dit project in de rekken onder ons huismerk Boni Selection.

Aangepaste verpakking

We hebben gekozen voor een toekomstgerichte verpakking die gebruiksgemak voor de klant en de optimale bescherming van onze melk toelaat. De verpakking biedt enkele nieuwe voordelen voor de klant: er is geen aluminium flapje meer. En geopende flessen kan je nu ook horizontaal in de koelkast bewaren.


Wij steunen Belgische melkboeren, en jij ook?

Ontdek HET ASSORTIMENT