1. Home/
  2. Droge voeding/
  3. Conserven/
  4. Conserven - Bereide schotels/
  5. Conserven - Bereide schotels -grootverp./
  6. Chili con carne 2,7kg
Chili con carne 2,7kg

Chili con carne 2,7kg

Merk: Coertjens
Artikelnummer: 08166
Volledige verpakking: Karton v. 6 st
Suikerarm


Rode Kidney bonen in een tomatensaus met rundvlees, paprika en maïs. 22 porties van 120 gram 15 porties van 180 gram 11 porties van 250 gram Dit product bevat de volgende allergenen: aardnoten, soja-eiwit.

Technische fiche NL:

Download - 07 Juni 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet