Onze zachte witte wijnsaus met sjalot, visfumet en room bevat eveneens wat Noilly Prat, droge Sherry en wat citroensap welke een uiterst fijne smaak teweeg brengt. Deze saus past uitstekend met allerhande vis- en schaaldiervarianten. Steamer: 20 minuten op 90°C met 100% stoom.
ROOM (MELK), water, witte wijn (5%) (SULFIET), visfond (KABELJAUW- en KOOLVISbouillon, glucose, zout, maltodextrine, zonnebloemolie, zeewier, peperextract, tijm, laurier, emulgator: E322), sjalot, gemodificeerd maïszetmeel, sherry, noilly prat, citroensap, zout, peper, laurier, stabilisatoren: E406, E407. Kan sporen bevatten van gluten, ei, soja, selderij, mosterd, schaal- en weekdier.
Let op bevat
Kan sporen bevatten van
Deze informatie is gebaseerd op de gegevens die ons door de fabrikant zijn aangeleverd. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld.
Soort
Per 100g/ml
Suiker
3.1g
Vet
20g
Energie (kcal)
209kcal
Energie (kj)
874kj
Verzadigd vet
11g
Eiwit
2g
Zout
1.3g
Koolhydraat
6g
- EAN code: 5414268119216
- Land van oorsprong: BE
- Te bestellen per: 1 Stuk
- Kartonhoeveelheid: Stuk
Technische fiche
(Versie - 8 december 2025)
Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.
Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.