1. Home/
  2. Droge voeding/
  3. Desserten & Toebehoren/
  4. Garnituren & toebehoren/
  5. Crispearls witte chocolade 800g
Crispearls witte chocolade 800g

Crispearls witte chocolade 800g

Merk: Mona Lisa
Artikelnummer: 125920
Volledige verpakking: Karton v. 4 st
Belgische merken


De Crispearls in witte chocolade combineren de W2 chocolade van Callebaut met een knapperige kern van getoaste biscuit. Ze zijn super als tussendoortje of als minisnack bij koffie of thee. De Crispearls in witte chocolade zijn ook perfect om een prikkelende afwerking te voorzien voor uw desserts of gebakjes. Strooi ze gewoon op geglazuurde cake, nagerechten of desserts om een elegante toets van puur genot toe te voegen. Als ze in chocolademousse, ijs of bavarois worden gemixt, zorgen ze voor een knapperige chocoladetextuur in uw dessert en blijven ze krokant.

Technische fiche NL:

Download - 03 Januari 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

€ 19,055 / Stuk
€ 20,198 / Stuk
€ 18,062 / Stuk vanaf 4 Stuk
€ 19,146 / Stuk vanaf 4 Stuk
€ 22,578 / kg € 23,932 / kg
Verkocht per Stuk
..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet