Glace de Veau is geschikt voor de bereiding van sauzen en heldere soepen en kan toegepast worden bij de bereinding van vleesgerechten.
Geconcentreerd: 1/6 dosering
Gekoeld bewaren bij 2-6 °C. Na openen beperkt houdbaar. Ten minste houdbaar tot: zie deksel.
Geconcentreerd: 1/6 dosering
Gekoeld bewaren bij 2-6 °C. Na openen beperkt houdbaar. Ten minste houdbaar tot: zie deksel.
Ingrediënten: 77% kalfsbouillon, gistextract, tomatenpuree, glucose, maltodextrine, zout, zetmeel (rijst, aardappel), groentenconcentraat (wortel, champignon, ui, knoflook), gelatine (rund), honing, kruidenolie (nootmuskaat, laurier, peper, dragon, tijm).
Soort
Per 100g/ml
Energie (kcal)
72kcal
Energie (kj)
306kj
Eiwit
5.4g
Verzadigd vet
0.55g
Zout
3.1g
Koolhydraat
10g
Suiker
5g
Vet
1g
Alcoholvrij
Deze informatie is gebaseerd op de gegevens die ons door de fabrikant zijn aangeleverd. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld.
- EAN code: 8713949805026
- Land van oorsprong: NL
- Bewaarcondities: Gekoeld bewaren bij 2-6 °C. Na openen beperkt houdbaar. Ten minste houdbaar tot: zie deksel.
- Te bestellen per: 1 Stuk
- Kartonhoeveelheid: Karton van 12 st
Technische fiche
(Versie - 14 december 2025)
Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.
Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.