1. Home/
  2. Verse voeding/
  3. Vlees - Vleesbereidingen/
  4. Rundsvlees/
  5. Dunne lende Holstein ±300g
Dunne lende Holstein ±300g

Dunne lende Holstein ±300g

Merk: Good meat
Artikelnummer: 127303
Volledige verpakking: Karton v. 4,5 kg
Belgische merken


Holstein komt oorspronkelijk uit Nederland , maar is ondertussen het meest verspreide melkras. Wat het Holstein rund zo uniek maakt is dat ze haar hele leven lang melk produceert waardoor haar vlees een natuurlijke dieprode kleur heeft; en een smeuïge volle botersmaak. Ideaal om te rijpen; gemiddeld tussen de 4 en de 6 weken. Waarom vacuüm verpakking?
Het is de beste manier om vlees te bewaren met behoud van kleur en smaak Het vlees heeft geen kans op uitdrogen of vriesbrand die de structuur en dus de smaak van het vlees kan beïnvloeden.

Technische fiche NL:

Download - 09 Juni 2023

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

€ 30,257 / kg
€ 32,072 / kg
€ 29,954 / kg vanaf 15 Stuk
€ 31,751 / kg vanaf 15 Stuk
€ 29,954 / kg € 31,751 / kg
Verkocht per Stuk van 0.3 KG
..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet