1. Home/
  2. Non-food/
  3. Klein Schoonmaak Materiaal/
  4. Zeemvel - Vaatdoek/
  5. Microtuff swift blauw x5
Microtuff swift blauw x5

Microtuff swift blauw x5

Merk: Vileda
Artikelnummer: 82349
Volledige verpakking: Karton v.n 20 st


De MicroTuff swift is een medium weight, gebreide microvezeldoek voor veelzijdig gebruik. De kwaliteitsdoek is geschikt voor de sop- en spraymethode, maar kan ook gebruikt worden met de pre-prepared methode. De MicroTuff swift heeft een uitstekende vuil- en vochtopname en is geschikt voo alle waterbestendige oppervlakken. Bij een juiste bevochtiging geeft de MicroTuff swift een schoon en streeploos resultaat.
Vileda

Technische fiche NL:

Download - 26 November 2009

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet