Innovatieve concepten

Als groothandel voor horeca, grootkeukens en bedrijven helpen we je niet alleen aan vandaag. We denken ook al aan morgen.
Zo werken we aan nieuwe concepten die ook jou helpen bij uitdagingen van morgen.Reversed logistics Solucious innovatie in foodservice


Onbemande winkels

Spar for you wil de nieuwe on-the-go levensstijl faciliteren met een kwalitatief 24/7- aanbod in onbemande winkels. Hiermee wil Solucious zijn klanten helpen ontzorgen om een kwalitatieve foodservice aan te bieden. 

Meer weten? Neem contact met ons op of bekijk de website met alle info.

Half-afgewerkte producten en maaltijdcomponenten

Extra gemak in je horeca keuken of grootkeuken? Rose Mary biedt kwalitatieve en vers bereide maaltijdcomponenten, half-afgewerkte producten en gerechten in bulk, geleverd door Solucious. Een ideale oplossing voor een vlotte mise-en-place.

Ontdek het aanbod van Chef Rose Mary.

Rose Mary - bereide maaltijden
Rose Mary - bereide maaltijden

Verse maaltijden voor bedrijven 

Vers bereide maaltijden voor bedrijven, Vers bereide maaltijden. Ideaal voor in het bedrijfsrestaurant of kantine. De keuken van Rose Mary biedt verse kant-en-klare maaltijden met verschillende variaties in smaak, gekoeld geleverd door Solucious.

Ontdek het aanbod van Rose Mary.

Ecologische watertaps

Solucious levert dagelijks honderden liters aan producten. We bekijken dan ook hoe we onze ecologische uitstoot hiervan kunnen verminderen. Dat we daarbij ook denken aan het gemak en de factuur van onze klanten is cruciaal. Zo bieden we momenteel ecologische watertaps aan.

Ontdek er hier alles over

ecologische watertabs
Reversed logistics Solucious innovatie in foodservice

Reversed logistics

Bij Solucious staat een betrouwbare en correcte levering centraal. Hiervoor hebben we dagelijks heel wat vrachtwagens op de baan . Onze uitdaging is om ook de kilometers op de terugweg zo veel mogelijk ecologisch te kunnen benutten. 

Meer weten? Neem contact met ons op. 

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet