Rose Mary - Verse maaltijden

Fresh & Delicous.

 Van courant tot pikant.
 Altijd artisanaal.
 Altijd vers

Verse & evenwichtige maaltijden.

In ons culinair atelier in Grimbergen bereiden onze eigen chefs liefdevol en met de hand verse maaltijden. Dat is nu wat wij bedoelen met artisanaal. Om de kwaliteit van onze maaltijden te waarborgen proeven we ze natuurlijk ook. Misschien daarom houden we niet alleen van klassiekers maar ook van de meer avontuurlijke keuken. Verandering van spijs doet eten.

Onze maaltijden zijn herkenbaar, evenwichtig en – misschien nog het belangrijkste – overheerlijk. Bij het samenstellen van de receptuur gaan we uit van smaak en de glimlach op jouw gezicht. Een smakelijke lach. Bij Rose Mary kunnen we ons daar iets bij voorstellen.

Waarom kiezen voor Rose Mary?

tl_files/content_resources/Onze merken/Like.png

Ons gevarieerd menu.

Belgisch Belgische klassiekers én exotische avontuurtjes.

tl_files/content_resources/Onze merken/Leaf.png

Onze verse maaltijden.

Vers maakt het verschil.

tl_files/content_resources/Onze merken/Light.png

Onze unieke recepturen.

Met passie en liefde samengesteld.

tl_files/content_resources/Onze merken/Check.png

Onze stipte leveringen.

Dankzij Solucious altijd stipt en betrouwbaar.

Voor bij jou op kantoor.

Op kantoor werken? Of thuis? Of deze week thuis en volgende week weer op kantoor? Hoe en waar we werken is sterk veranderd. Flexibiliteit is een blijvertje. En de bijhorende planning voor de bedrijfscatering ook. Met een aanbod van gevarieerde verse maaltijden speelt Rose Mary handig in op deze uitdaging.

Dankzij de verse ingrediënten en voldoende groenten leveren we meer dan een evenwichtige maaltijd. We serveren een portie energie! Goed gevoel, beter werk.

 

Trek gekregen in onze verse Rose Mary maaltijden?

Contacteer jouw Solucious accountmanager,
stuur een mail naar rosemary@colruytgroup.com
of laat je gegevens na via ons contactformulier.

De nieuwe generatie catering.

Klein goestingske gekregen om Rose Mary ook bij jou op kantoor op de kaart te zetten?

Voor een B2B-oplossing op maat verwijzen we je graag naar onze partner Spar For You. Deze kostenbewuste bedrijfscatering is trotse verdeler van de maaltijden van Rose Mary en biedt antwoorden op geïndividualiseerde werkschema’s. Met wat je medewerkers willen en wanneer ze het willen.


 Wat zou je nog meer wensen?

Ook om thuis van te genieten

Beste Rose Mary, kan ik ook thuis genieten van jullie kwaliteitsgerechten? We krijgen de vraag wel vaker. Tuurlijk dat! We begrijpen de fans van Rose Mary die maaltijden op kantoor kopen en ze thuis in alle rust laten smaken.

Precies omdat we merken dat de vraag stijgt, willen we onze maaltijden in meer winkels in de rekken leggen. Solucious zorgt voor de leveringen. Want we zijn overtuigd dat onze unieke smaken en gebalanceerde gerechten een perfecte aanvulling zijn op het ‘klassieke aanbod’.


Vind jij dat ook?
En heb je interesse om Rose Mary maaltijden in jouw winkel te verkopen?
Laat ons dat gerust weten via dit contactformulier

Gevarieerd kwalitatief aanbod

Groene asperges in december en aardperen in juli. Het zou van weinig respect voor de seizoenen getuigen. Daarom passen we elke drie maanden ons aanbod aan. Verwacht je in de zomer aan heerlijke salades en warm je in de winter aan het betere comfort food.

Jou de best mogelijke smaakbeleving bezorgen is onze missie. Daarom proeft onze chef-kok onze bereide maaltijden en stuurt bij waar nodig.

Hoe we werken. Onze interne keuken.

  1. Huisgemaakte recepten op maat.

Gegarandeerd kwaliteit tijdens je lunch of avondeten. Recepten met zorg samengesteld, maaltijden met liefde bereid. Het resultaat wordt steeds met veel goesting door onze chef-kok geproefd.

  1. Verse ingrediënten

We gaan niet verder maar verser voor de fans van Rose Mary. Dat doen we samen met Solucious, onze hoofdleverancier. Zo garanderen we een snelle keten en verse kwaliteitsproducten.

  1. Chef-kok

Ook het team in de keuken van Rose Mary  staat onder leiding van een chef-kok. En jij bent de ster van hun restaurant. Elke dag geven ze het beste van zichzelf om voor jou, je klanten of medewerkers heerlijke, smaakvolle en evenwichtige maaltijden te bereiden.

  1. Ter plaatse verpakt

Zoveel zorg, liefde en smaak in onze producten. Die laten we niet verloren gaan. Onze maaltijden worden ter plekke kwalitatief verpakt. Kwaliteit, smaak en een houdbaarheidsdatum van minimaal 5 dagen!

  1. Gekoelde levering

Je maaltijden worden met gekoeld transport geleverd tot in de winkel of in de bedrijfskantine. Dat vinden wij een no-brainer. Kookpunt uit!


Rose Mary - Verse maaltijden

Fresh & Delicous.

 Van courant tot pikant.
 Altijd artisanaal.
 Altijd vers


Neem vrijblijvend contact op voor een vraag

Contacteer jouw accountmanager,

stuur een mail naar rosemary@colruytgroup.com

of laat je gegevens na via ons contactformulier.


Neem contact op