Scherp je vakkennis aan in onze Solucious-workshops

We're on the road again!

Snel naar

In een grootkeuken is elke dag een race tegen de klok. Van de interne keuken met hygiënische richtlijnen tot klanten met allergieën of kauw- en slikproblemen. Nog op zoek naar een partner om die uitdagingen vast te pakken? Solucious staat weer klaar met een nieuwe reeks workshops! Hands-on, doelgericht en laagdrempelig. Voor (hulp-)chefs, keukenverantwoordelijken of diëtisten. Om je vakkennis op scherp te zetten.

Waarom deelnemen?

 Interactief bijleren
In de workshops kun je de theorie toetsen aan jouw praktijk. Waar loop jij tegenaan in je professionele grootkeuken? Onze lesgevers staan je every step of the way bij om het maximale uit de workshop te halen.


 Mee met de trends
In onze interactieve workshops steek je heel wat tips en tricks op zak. Ideaal om mee aan de slag te gaan in het veelzijdige aanbod van Solucious. Zo hou je de vinger aan de pols op het vlak van allergenenmanagement, HACCP of gerechten voor patiënten met kauw- en slikproblemen.


 Netwerk uitbreiden
Onder de deelnemers? Vakgenoten die tegen precies dezelfde uitdagingen aanlopen. Breid je netwerk uit en spar met gelijkgestemden.


 Gratis kwalitatieve workshop
Onze workshops zijn volledig kosteloos. Je krijgt alle tools in handen om elke uitdaging in de grootkeuken zélf vast te pakken. Je hoeft enkel je tijd te investeren!

Hoe ziet een workshop eruit?

12u30: een lekkere lunch
13u
: start van de workshop
16u30
: einde van de workshop

Onze drie workshops op een rij

Allergenenmanagement

Steeds meer klanten en patiënten kampen met allergieën en intoleranties. In deze workshop kom je er heel wat over te weten. Een workshop die de veiligheid van je klant op nummer een zet.

Nederlandstalige sessies

      23/04/2024 (VOLZET)
      Colruyt Group Academy Haasrode

      17/09/2024
      Colruyt Group Academy Ukkel


Franstalige sessies

      09/04/2024
      Colruyt Group Academy Namur

      02/10/2024
      Colruyt Group Academy Liège

HACCP

Hygiëne blijft een hot topic in de grootkeuken. Het vijfletterwoord HACCP staat voor ‘Hazard Analysis – Critical Control Point’. Praktische richtlijnen die de hygiënische veiligheid van voedselproducten in je keuken waarborgen. Na een namiddag bijleren, keer je terug richting je keuken met handige tips en praktische do’s voor je keukenkuisplan.

Nederlandstalige sessies

      18/04/2024 
      Colruyt Group Academy Melle

      01/10/2024
      Colruyt Group Academy Haasrode


Franstalige sessies

      04/04/2024
      Colruyt Group Academy Liège

      19/09/2024
      Colruyt Group Academy Uccle

Kauw- en slikproblemen

De rol van de grootkeuken is cruciaal voor het welzijn van patiënten met kauw- en slikproblemen. Door de juiste voeding zet je een rem op mogelijke ondervoeding. In deze praktische workshop overloop je alle need-to-know’s, hoe je die concreet inzet in je keuken en ... hoe die smaken. Bereid je voor op een smaaktest in samenwerking met Solina en Spoon-it! Ook hebben we het over het belang van eiwitten en speciale voeding voor medisch gebruik.

Nederlandstalige sessies

      16/04/2024 (CANCELLED)
      Colruyt Group Academy Ukkel

      24/09/2024
      Colruyt Group Academy Melle


Franstalige sessies

      18/04/2024
      Colruyt Group Academy Uccle

      08/10/2024
      Colruyt Group Academy Namur

Zin om je keuken nóg beter te maken?

Solucious geeft het handige zetje dat je nodig hebt om in deze topics te duiken. Rep je vliegensvlug richting de inschrijvingen. De plaatsen zijn beperkt! Vul hieronder je gegevens in en reserveer zo je plaatsje tijdens één van de workshop-events.








(te vinden rechtsbovenaan je ingelogde pagina)


CAPTCHA image

 

Lees hier het privacybeleid.