Voorgerecht - 10 personen

Zalmtorentje met avocado en komkommer


Voorgerecht - 50 personen

Cocktail van avocado met krab


Voorgerecht - 50 personen

Kappertjessalsa met kalfsgebraad


Hoofdgerecht - 10 personen

Kleurrijke groentemix


Hoofdgerecht - 50 personen

Kalkoengebraad op feestelijke wijze


Hoofdgerecht - 10 personen

Gebakken zeetong met romanesco


Hoofdgerecht - 10 personen

Lamskroon met risotto


Hoofdgerecht - 10 personen

Hertenfilet met pepersausje


Voorgerecht - 2,95 €/pers.

Blini's en een prikker van Black Tiger met kruidenboter


Voorgerecht -  0,71 €/pers. 

Geroosterde knolseldersoep


Voorgerecht -  2,12 €/pers. 

Carpaccio van rundsvlees


Hoofdgerecht - 3,64 €/pers.

Carpaccio van zalm


Hoofdgerecht -  9,97 €/pers. 

Hert met persillade, wintergroenten en wilde champignonsaus


Hoofdgerecht -  6,12 €/pers.  

Kabeljauwhaasje met persillade


Dessert - 3,52 €/pers.

Kaasplank


Dessert -  2,59 €/pers. 

Dessertbordje


Dessert -  1,04 €/pers.  

Chocolademousse met mandarine en sinaasappel


Voorgerecht - 1,31 €/pers.

Soepje van scharrol met spaghettigroentjes


Voorgerecht -  3,02 €/pers. 

Kabeljauwhaasje met risotto verdi en een blanke botersaus


Voorgerecht -  5,07€/pers. 

Pladijsfilet met gerookte zalm, groenteslingers, blanke botersaus en preipuree


Voorgerecht -  0,71 €/pers. 

Geroosterde knolseldersoep


Voorgerecht -  2,12 €/pers. 

Carpaccio van rundsvlees


Hoofdgerecht - Veggie - 2,73 €/pers.

Stoemp van witloof, Quorn en Oud Brugge kaas.


Hoofdgerecht - 5,47 €/pers.

Geroerbakte noedels met chilisaus en krokante groentjes.


Hoofdgerecht -  7,73 €/pers. 

Falafel met geroosterde groenten.


Hoofdgerecht - 6,56 €/pers.

Groentestrudel met winterse groenten


Hoofdgerecht - 3 €/pers.

Kalkoenfiletgebraad van de boerderij met aardappelgratin


Hoofdgerecht -  4,04 €/pers. 

Everzwijngoulashpotje met abdijbier, wortel, rapen en denappeltjes


Hoofdgerecht -  8,96 €/pers.  

Hertenfilet met bospaddenstoelen, witloof en kastanjepuree 


Dessert - 4,04 €/pers.

Sabayon met vers fruit


Dessert -  1,04 €/pers. 

Panna cotta met bosvruchten- en bessensiroop


Dessert -  1,04 €/pers.  

Chocolademousse met mandarine en sinaasappel


Cocktail

Mojito Sangria


Cocktail

Cranberry-Rozemarijn Shrub Mocktail


Hoofdgerecht

Kabeljauw op zuiderse wijze


Hoofdgerecht

Tomate farcie


Hoofdgerecht

Gegrilde zalm met quinoa, mango en papajasalade


Dessert

Chocolademousse van avocado met een fantasie crunch

Aperitiefhapje

Auberginekaviaar


Hoofdgerecht

Bloemkoolsteak


Hoofdgerecht

Slaatje van spinazie


Aperitiefhapje

Tapenade van rode biet


Hoofdgerecht

Witloofquiche met quinoa en gerookte zalm