Vrijdag, 6 November 2020 om 9:30

“Jullie zorgen, wij bezorgen”: Colruyt Group lanceert nieuw initiatief om zorgpersoneel te ontlasten in uitzonderlijke coronatijden

In deze tweede coronagolf is de druk op de zorgverstrekkers in ons land zo mogelijk nog groter dan in maart. Daarom heractiveren we vanuit Colruyt Group onze bijdrage aan zorgverstrekkers met een dienstverlening die nog meer op maat gemaakt is. Zo worden de boodschappen vanaf nu aan huis geleverd én is de service ook beschikbaar voor zorgpersoneel buiten de ziekenhuizen.

Halle, 6 november 2020 – Solucious, de foodservicespecialist van Colruyt Group, levert vanaf vandaag boodschappen aan huis bij zorgmedewerkers. Dit nieuwe initiatief om het zorgpersoneel te ondersteunen is een vervolg op de boodschappenoplossing die Colruyt Group tijdens de eerste coronagolf uitwerkte. Toen leverde Solucious van maart tot mei boodschappen op de parkings van 13 ziekenhuizen zodat het ziekenhuispersoneel niet meer naar de supermarkt hoefde. In deze tweede coronagolf is de druk op de zorgverstrekkers in ons land zo mogelijk nog groter dan in maart. Daarom heractiveert Colruyt Group zijn bijdrage aan onze zorgverstrekkers met een dienstverlening die nog meer op maat gemaakt is. Zo worden de boodschappen vanaf nu aan huis geleverd én is de service ook beschikbaar voor zorgpersoneel buiten de ziekenhuizen.

 

Ruim assortiment aan huis geleverd

Zorgmedewerkers kunnen vanaf 6 november 2020 online boodschappen bestellen op de website van Solucious en die aan huis laten leveren. Solucious heeft zijn professioneel foodservice assortiment bewust aangevuld met 5.000 producten die relevant zijn voor particuliere klanten. Consumenten zullen producten kunnen bestellen zowel van gekende nationale merken als van de eigen merken van Colruyt Group (Boni en Everyday). De prijzen zullen gebaseerd zijn op de consumentenprijzen van Collect&Go, de online afhaaldienst van Colruyt Group.

Solucious zal de boodschappen over heel België aan huis leveren op weekdagen, tussen 6 en 18 uur, in levervensters van 2 uur. De foodservicespecialist wil op die manier zijn steentje bijdragen om het zorgpersoneel en hun families in deze drukke tijden te ontzorgen.

“De boodschappenoplossing die we in maart uitwerkten voor het ziekenhuispersoneel kon op enorm veel bijval rekenen”, vertelt Yves Van den Brande, verantwoordelijk voor Solucious. “Nu de coronabesmetting nieuwe ongekende hoogten bereikt en de druk op ons zorgpersoneel alsmaar toeneemt, willen we ook in deze coronagolf een bijdrage leveren. We hebben in afstemming met de klanten van de eerste golf onze service herbekeken en nog meer afgestemd op de noden van het zorgpersoneel én van de zorginstellingen zelf. Aanhuislevering betekent voor de zorgverstrekkers dat tikje meer comfort en tijdswinst. Daarnaast kunnen we met deze werkwijze ook de zorginstellingen ontlasten: met de nieuwe service hoeven zij geen tijd meer te investeren in een logistiek systeem op hun terreinen. Bovendien kunnen wij zo ook meer zorgmedewerkers bereiken; niet alleen deze van de grote ziekenhuizen met een parkinginfrastructuur, maar ook de medewerkers van andere zorgorganisaties.”

 

Service uitgebreid naar alle zorgmedewerkers

Alle medewerkers van ziekenhuizen, woonzorgcentra en opvanginstellingen, alsook zelfstandige zorgmedewerkers kunnen een beroep doen op deze service. Ook het administratief en ondersteunend personeel dat in zorginstellingen tewerk gesteld is, kan voortaan bij Solucious terecht. “Met ons eerdere initiatief leverden we boodschappen op de parkings van 13 ziekenhuizen en bereikten we heel wat ziekenhuispersoneel”, zegt Yves Van den Brande. “We hebben voldoende extra capaciteit voorzien om in heel België aan huis te leveren met onze eigen bezorgers. Onder het motto ‘Jullie zorgen, wij bezorgen’ staan we de komende maanden klaar voor alle zorgmedewerkers”.

******

 

Praktische informatie

 • •  Zorgmedewerkers
  •     - Kunnen zich als klant online registreren en geven aan bij welke zorginstelling ze werken;
  •     - Krijgen het juiste aanbod en prijzen te zien en kunnen onmiddellijk met hun online bestelling beginnen;
  •     - Kiezen de datum en het tijdstip van thuislevering (tijdsvensters van 2 uur).
 • •  Solucious werkt met een levertermijn van 2 werkdagen;
 • •  Het minimale bestelbedrag is € 125;
 • •  De kost voor aanhuislevering is beperkt tot € 10, ongeacht waar de levering in België plaatsvindt.
 • •  De betaling gebeurt bij levering van de boodschappen aan huis.

 


Ben jij een zorgmedewerker? Registreer je en je kan meteen bestellen :
klant worden in 1-2-3

 

Meer informatie? Of op zoek naar relevant beeldmateriaal? Dan kan u steeds terecht bij de persdienst van Colruyt Group via press@colruytgroup.com of 0473 92 45 10.