Vrijdag, 19 Juni 2020 om 12:41

Solucious levert aan jeugdkampen

In het rijtje versoepelingen van maatregelen door de Veiligheidsraad, volgde ook het nieuws dat de jeugdkampen mogen doorgaan. Anders dan anders weliswaar. En dan begon het pas: hoe regel je dit allemaal praktisch en veilig op zo’n korte tijd? In dit nieuwe normaal reikt Solucious graag een helpende hand.

Bubbels van 50 personen, extra materiaal, aangepaste activiteiten, … Veel bijkomend werk voor de jeugdverenigingen om hun kamp voor te bereiden op tal van preventieve hygiënemaatregelen. En dan helpt het om een betrouwbare partner aan je zijde te hebben die met je meedenkt en je graag helpt om  een deel van dat vele werk te verlichten. Hoe doet Solucious dat?

Veilige levering tot aan de kampplaats

We ontzorgen jeugdkampen bij het boodschappen doen. Zij bestellen eenvoudig al hun boodschappen op onze website. Niet alleen voeding, maar ook preventieve hygiëneproducten (mondmaskers, handgels, …), wegwerpmateriaal (bekers, borden, …) en meer.
Vervolgens leveren onze bezorgers de bestelling tot aan de kampplaats, waar ook in België. Ook voor hen staan een voedselveilige levering en een strikte naleving van preventieve hygiënemaatregelen voorop. Solucious hecht veel belang aan een veilige en betrouwbare levering.

Voordelig op kamp

Al dat extra hygiënemateriaal is een onvoorziene kost voor de kampen. Tegenover die extra kost plaatst Solucious een extra korting op het totaalbedrag van hun bestelling. Bovenop onze scherpe prijzen zijn we jeugdkampen bijkomend van dienst met extra promo’s op een selectie producten op maat van kampen.

Gratis hygiënepakketten

Samen met De Ambrassade en Colruyt Laagste Prijzen werkte Solucious een mooi initiatief uit: we leverden gratis hygiënepakketten aan jeugdverenigingen. Lees hier het persbericht.

Flexibele bestellingen

In deze onvoorspelbare periode stelt Solucious zich flexibel op rond bestellingen. Wanneer jeugdkampen te veel of te weinig producten bestelden, kunnen ze nog tot 2 dagen voor levering hun geplaatste bestelling aanpassen. Ook dit doen ze makkelijk zelf online. Zo hoeft de kookploeg zich geen zorgen te maken over last minute veranderingen, die in deze tijden niet eens zo ondenkbaar zijn.  

Daarom helpt Solucious graag

Als foodservicebedrijf van Colruyt Group dragen wij onze maatschappelijke rol hoog in het vaandel. We vinden we het belangrijk om jeugdverenigingen te ondersteunen en hen zekerheid te bieden in deze onzekere tijden. Net zoals we dit ook doen  voor horeca & horecamedewerkers, ziekenhuizen, zorginstellingen en particulieren. Want samenwerken brengt ons verder. Ook in het nieuwe normaal.