Pittige noedelwok met tofoe, puntpaprika en paksoi

 4 personen

tl_files/content_resources/Inspiration/Recepten/recept1.JPG

Voedingswaarden per persoon

Energie: 479 kcal   Koolhydraten: 47.4g   Eiwitten: 22.6g   Vetten: 21.1 g

Tags

Hoofdgerecht    Vegetarisch

Ingredienten 

400 g tofoe 2 teentjes knoflook
2 rode zoete puntparika's  
1 paksoi  
1 bos utijes  
1 limoen  
3 cm gember  
1 rood pepertje  

Bereidingswijze

  1. Verhit 2 eetl. olijfolie in een wok en roerbak de helft van de lente-uitjes en de rest van het knoflook 2 min.

  2. Voeg de reepjes puntpaprika en paksoi toe en roerbak 6 à 8 min. op een hoog vuur. Haal uit de wok.

  3. Haal de tofoeblokjes uit de marinade en zet de marinade opzij. Dep de tofoe een beetje droog. Verhit opnieuw 2 eetl. olijfolie in de wok.

  4. Meng intussen de marinade met het limoensap en kruid met zwarte peper en zout.

  5. Kook de noedels gaar in lichtgezouten water (kooktijd: zie verpakking). Giet af en spoel onder koud water.

  6. dfd

  7. dfdf

  8. dfdf