De foodservicepartner voor jouw horecakeuken
ruim seizoensgebonden assortiment
uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
bezorgd tot in jouw keuken
advies op maat
| Solucious maakt deel uit van Colruyt Group
In de worden we meer en meer geconfronteerd met een groter aantal bewozorgkeuken ners met diabetes. Het vergt van de chef een grote inspanning om voor iedereen een lekker en geschikt potje te koken. Dit zet de foodcost onder druk, zorgt voor meer complexiteit én werk in de keuken.
Tijdens een interactieve workshop “Dieet-koken in de zorg” willen we jou inzichten verschaffen in de problematiek van diabetes en overmatig suikergebruik.
We zetten de theorie om in de praktijk en gaan samen aan de slag! Op deze manier willen we je inspireren en je laten ervaren hoe je, mits kleine ingrepen, een recept kan aanpassen zodat het ook voor diabetici geschikt is en toch zijn smaak niet verliest. Kortom, je stapt buiten met een hoop nieuwe inzichten en tips hoe evenwichtig te koken met minder suiker.