1. Home/
  2. Verse voeding/
  3. Charcuterie/
  4. Ham gerookt/
  5. Ham gerookt - blok/
  6. Coppa nostrana dolce ±900g
Coppa nostrana dolce ±900g

Coppa nostrana dolce ±900g

Merk: Leoncini
Artikelnummer: 128818
Volledige verpakking: Karton v. 9 kg


Italiaans vleeswarenproduct, gemaakt van zorgvuldig geselecteerd Italiaans vlees van varkens die volgens de beste nationale tradities worden gehouden en gevoed. Gemaakt van een streng vers gesneden lende, ontdaan van vet en mager, met zout, kruiden en natuurlijke smaakstoffen. Ontdaan van ingewanden, vastgebonden en ongeveer een week gedroogd.

Technische fiche NL:

Download - 02 Februari 2024

Deze productfiche werd met veel zorg opgesteld, op basis van door de fabrikant en/of leverancier verstrekte gegevens. Solucious kan de juistheid en volledigheid van deze informatie echter niet waarborgen en kan er dus niet voor aansprakelijk worden gesteld. Het kan gebeuren dat recente wijzigingen in de productfiche nog niet werden verwerkt. Controleer daarom steeds de informatie op de verpakking van het product.

 

Klik hier voor meer informatie over onze THT-garanties.

€ 19,328 / kg
€ 20,488 / kg
€ 18,320 / kg vanaf 10 Stuk
€ 19,419 / kg vanaf 10 Stuk
€ 18,320 / kg € 19,419 / kg
Verkocht per Stuk van 0.9 KG
..

Wie is Solucious? 

Solucious is een 100% Belgische groothandel met een ruim assortiment food- aan scherpe prijzen. Als foodservicebedrijf van Colruyt Group leveren we aan meer dan 25.000 professionele klanten. We zijn een horeca groothandel, maar ook een foodservicepartner voor grootkeukens, bedrijven, scholen en overheden. We maken het je graag makkelijk. Want elke minuut in jouw keuken telt. Je bestelt alles eenvoudig online, wij leveren dit tot aan jouw voorraadruimtes. Volgens afspraak natuurlijk, want onze betrouwbare service is vanzelfsprekend. 


Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet“Omdat wij op Solucious kunnen bouwen – op hun uitgebreide aanbod, betrouwbare leveringen en innovatieve oplossingen – kunnen onze teams in alle Bavet-vestigingen meer tijd besteden aan zaken die er echt toe doen.”
Jelle Lissens Food & Beverage Quality Manager Bavet