Tagliatelle met paddenstoelen en spinazie

 4 personen      Vegan hoofdgerecht

in samenwerking met

TAGLIATELLE MET PADDENSTOELEN EN SPINAZIE - Alpro


Ingrediënten voor 4 personen:

  • 375 g tagliatelle (118917)
  • 400 ml Alpro Greek Style Natuur (120750)
  • 1 grote witte ui, fijngesnipperd (29823 OF 103933)
  • 2 portobello's of Parijse champignons, in plakjes gesneden (119750 OF 119672)
  • 250 g verse spinazie (29856)
  • 1 blokje groentebouillon (125265)
  • 1 el olijfolie (66145)
  • gemalen peper en zout (36340 & 124785)

 

Allergenen: Granen, selderij, sojabonen
Bereidingswijze: lees verder hieronder

Bereidingswijze

 Snel, eenvoudig en 100 % plantaardig.

  • Gooi de helft van het bouillonblokje in een grote pot kokend water. 
  • Leg de pasta in het water en kook deze 'al dente'. 
  • Giet af en zet het water opzij.

 

  • Bak intussen de ui en portobello's en breng deze op smaak met peper en zout.

 

  • Voeg de Alpro Greek Style Natuur, 300 ml kookwater van de pasta en de andere helft van het bouillonblokje toe. 
  • Roer tot een romig geheel en voeg daarna de spinazie toe. Ziezo, de saus is klaar!

 

  • Wacht tot de spinazie geslonken is en roer daarna de gekookte pasta door de saus. 
  • Kruid naar smaak met peper en zout. 
  • Serveer eventueel met wat extra spinazie. Buon appetito!

Ontdek ook: