Diverse thema’s gebundeld op één dag
Experimenteer tijdens interactieve kookworkshops Doe inspiratie op rond voedingsprofielen en andere thema's Leg contacten met sectorgenoten en onze leveranciers |
Sta je in voor de zorg van kwetsbare personen of ben je werkzaam in de ouderenzorg? Dan weet je als geen ander dat kwaliteitsvolle en gevarieerde voeding de patiënten en gasten in de zorgsector positief beïnvloedt. Tegelijk betekent dit een grote uitdaging voor grootkeukens.
De noden van jouw patiënten en gasten evolueren. Hoe voldoe je aan alle wettelijke eisen en verwachtingen van je klanten of gasten? Waar vind je hierover informatie? Hoe hou je je foodcost onder controle?
Antwoorden op deze en nog vele andere vragen krijg je tijdens onze inspirerende workshop-events.
Op ons workshop-event ga je onder professionele begeleiding van experten actief aan de slag met een aantal eenvoudige technieken en hulpmiddelen. Tijdens deze interactieve kookworkshops experimenteer je met speciale voedingsproducten en ontvang je tal van handige tips. De opgedane kennis kan je onmiddellijk omzetten in de praktijk.
Verkies je eerder om die dag meer kennis en vernieuwende inzichten rond voedingsprofielen of ander herkenbare thema’s te verzamelen? Dan sluiten onze informatieve sessies hier perfect bij aan.
Aan jou de keuze om naar eigen noden en behoeften je programma die dag samen te stellen.
Wees echter snel. De plaatsen zijn beperkt.
Voor wie: Social
Wanneer: 02/03/2020 (NL) VOLZET
Waar: Colruyt Group Academy Melle
Programma: 2 maart - Melle
Timing | Track: Chef 1 | Track: Chef 2 |
---|---|---|
8:30-9:00 | Ontvangst | |
9:00-9:15 | Welkom door Solucious | |
9:15-10:30 | Groenten, meer variatie in kleur en SMAAK Ardo Pure en spiceoils Verstegen Vegetarisch koken Dr Oetker |
Hoe beperk je de waste voor én na de maaltijd Eddy Van Vaerenbergh & Lantmännen Unibake |
10:30-11:00 | Pauze | |
11:00-12:30 | Keukensessie Ardo, Verstegen, Dr Oetker, Lantmännen Unibake |
Voedingswaarden AM Norman |
12:30-13:15 | Lunch door Ardo, Verstegen, Dr. Oetker, Lantmännen Unibake & Networking | |
13:15-14:45 | Kauw- en slikproblemen Solina (60’) + Unilever (30’) |
Allergenenmanagement AM Norman |
14:45-15:15 | Pauze | |
15:15-16:15 | Jouw bestellingen binnen handbereik Solucious |
Perfecte keukenhygiëne (HACCP principes) Innovis Dipp & AM Norman |