Blijf up-to-date dankzij Solucious Academy!
Hieronder ontdek je alle beschikbare videofragmenten. Het aanbod is gevarieerd: je vindt inspiratie, praktische tips en handige oplossingen.
Veel kijk- en leerplezier!Iemand met een lactose-intolerantie als gast? Hij/zij verdraagt geen melksuiker. Wat houdt dat precies in? Wat zijn de symptomen? Kan iedereen het krijgen? En waar moet je op letten als je gerechten bereidt? Na het bekijken van dit fragment ken je alle antwoorden!
Lees meerIn een grootkeuken is het budget vaak een uitdaging. De juiste balans zoeken tussen een lekkere maaltijd, een lage foodcost en weinig werktijd. Onze chef kiest vriesverse groenten van Ardo. In dit filmpje toont hij waarom dat een win-win is!
Steeds meer mensen – 1 op 3 volwassenen – kampen met overgevoeligheden, allergieën en intoleranties. Steffie van adviesbureau AM Norman geeft je inzichten en leert je rekening houden met allergenen in de keuken.
Wat is een glutenintolerantie precies? Wat is de oorzaak? Wat zijn de symptomen en hoe wordt de diagnose gesteld? Voedingsdeskundige Steffie legt het haarfijn uit. Bovendien geeft ze een reeks praktische tips en trucs voor in de keuken én bij de bediening!